برای پرسش ها و اندیشه غیر متعارف کودکان ارزش قائل شویم

کارشناس هنرهای تجسمی یکی از اصول آموزش خلاقیت به کودکان را محدود نکردن آنان به زمان و مکان عنوان کرد و گفت: برای پرسش ها و اندیشه غیر متعارف کودکان ارزش قائل شویم و تفاوت های فردی کودکان را مورد توجه قرار دهیم.

آرمان بابایی صداقت، کارشناس هنرهای تجسمی در حاشیه نشست تخصصی هنرمندان تجسمی حوزه هنری گیلان به خبرنگار شبستان، گفت: نقاشی کودک غنیمتی از واقعیت او به جهان است و یاد گیری نقاشی کودکان برتفاوت های فردی و هوش، چندگانه می باشد.

 

وی با بیان اینکه، در نقاشی کودک، با ضمیر ناخودآگاه او مواجه هستیم، افزود: نقاشی، بروز و فرافکنی این ضمیر ناخود آگاه بر روی کاغذ است که تمامی ترس ها، آسیب ها و علایق کودک را می توان در نقاشی مشاهده کرد.

 

بابایی چگونگی آموزش خلاقیت، رعایت اصول کلی خلاقیت و اینکه آیا باید به کودکان نقاشی را آموزش داد یا نه را از مباحث مهمی دانست که در یاد گیری و شکوفا کردن استعدادهای کودکان موثر می باشد.

 

وی در ادامه، یکی از اصول آموزش خلاقیت به کودکان را محدود نکردن آنان به زمان و مکان عنوان کرد و گفت: برای پرسش ها و اندیشه غیر متعارف کودکان ارزش قائل شویم و تفاوت های فردی کودکان را مورد توجه قرار دهیم.

 

بابایی با اشاره به اصل خلاقیت خاطر نشان کرد: اصل خلاقیت مبتنی بر واقعیت است نه کپی برداری و هیچ وقت نباید برای نقاشی به کودک، موضوع داد.

 

وی در بحث آموزش نقاشی به کودکان به روش های جدید اشاره کرد و گفت: نباید پیش فرض هایی از رنگ و اشکال در اختیار کودکان قرار داد بلکه با توجه به ذهنیت باز کودکان باید زمینه به تصویر کشیدن آن چه که در ذهن دارند، فراهم شود.

 


پایان پیام/

 

کد خبر 93101

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha