به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی تهوری» صبح امروز (۱۸خرداد) در اولین کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز معاونت اجتماعی دادگستری خراسان جنوبی در سال جاری اظهار کرد: از اسفندماه سال گذشته کالاهای بهداشتی از جمله ماسک، الکل، شویندهها و ضدعفونی کننده ها، در گروه (یک) کالاهای اساسی و ضروری قرار گرفتهاند و عدم ثبت موجودی این اقلام در سامانه جامع انبارها مشمول دستورالعمل مبارزه با احتکار است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طرح نظارت بر کالاهای بهداشتی در سطح استان ااجرا شده است، گفت: تاکنون ۱۲ پرونده مرتبط با احتکار، گران فروشی و نگهداری غیرمجاز اقلام بهداشتی در استان تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در راستای کالاهای اساسی نیز طرح نظارتی بر واحدهای صنفی و غیر صنفی ویژه نوروز اجرا شد و شبکه توزیع و فروشگاه های اینترنتی رصد و پایش می شدند.
تهوری با اشاره به اینکه قاچاق در سطح عرضه از وظایف اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت است، عنوان کرد: خوشبختانه عملکرد دستگاه های کاشف و ضابط استان به گونه ای است که اکنون در سطح عرضه، کمترین سطح قاچاق را داریم و بازرسی های مشترک در حال انجام است و در صورت مشاهده تخلف پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به مراجع قانونی ارسال می شود.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به ثبت موجودی کالاها در سامانه جامع انبارها و سامانه اعلام موجودی کالا اشاره کرد و گفت: طبق بخش نامه ابلاغی ۱۱ گروه کالایی از جمله برنج، شکر، چای، لاستیک، ذرت دامی، کنجاله، سویا، روغن موتور و لوازم خانگی مشمول ثبت در سامانه جامع انبارهاست.
وی بیان کرد: تاکنون میزان کل انبارهای ثبت شده خراسان جنوبی در سامانه جامع انبارها ۶ هزار و ۷۷۶ واحد بوده است و تمام واحدهای تولیدی و خدماتی که اقدام به نگهداری کالا میکنند موظفند به ثبت ورود و خروج کالا در سامانه انبار هستند.
تهوری با بیان اینکه همچنین تاکنون ۱۱ هزار و ۴۷۹ فقره حواله انبار در این استان ثبت شده است، افزود: تعداد چهار هزار و ۲۴ انبار خراسان جنوبی نیز به صوررت سیستمی تایید شده است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی در پایان تاکید کرد: کشف انبار بدون ثبت در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا بهعنوان احتکار و قاچاق محسوب میشود.
نظر شما