نماز جمعه ۲۳ خرداد در شهر تهران برگزار نمی‌شود/امکانات ارتش بدون محدودیت برای مبارزه با کرونا به کار گرفته شد

نماز جمعه ۲۳ خرداد در شهر تهران برگزار نمی‌شود، مرکز پژوهش‌ها خلأ قانونی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی را بررسی کرد، دیدار ایرج مسجدی با وزیر خارجه عراق، امکانات ارتش بدون محدودیت برای مبارزه با کرونا به کار گرفته شد برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، نماز جمعه ۲۳ خرداد در شهر تهران برگزار نمی‌شود، مرکز پژوهش‌ها خلأ قانونی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی را بررسی کرد،  دیدار ایرج مسجدی با وزیر خارجه عراق، امکانات ارتش بدون محدودیت برای مبارزه با کرونا به کار گرفته شد از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در پنجشنبه ۲۲ خرداد ماه است.

تاکید بر نقش پارلمان‌های ایران و قزاقستان در تقویت روابط دوستانه دو کشور

نورلان نیگماتولین در پیام تبریک خود به محمدباقر قالیباف ابراز امیدواری کرد که روابط دوستانه بین قزاقستان و ایران در آینده بیش از پیش تقویت شود.
در متن پیام رییس مجلس پارلمان جمهوری قزاقستان خطاب به رییس مجلس شورای اسلامی آمده است: انتخاب جنابعالی به سمت رییس مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران را از صمیم قلب تبریک عرض می‌کنم.
اطمینان دارم که روابط دوستانه بین قزاقستان و ایران در آینده بیش از پیش تقویت خواهد شد.
معتقد هستم پارلمان‌های هر دو کشور که همواره به نفع مردم تلاش می‌کنند، قطعا سهم قابل توجهی در این راه خواهند داشت.
عالی جناب رییس محترم، از این فرصت استفاده می‌کنم و برای شما در کار پرمسئولیت تان توفیق و برای مردم دوست ایران پیشرفت آرزومندم.

 

مرحله سوم مدیریت مقابله با بیماری کووید ۱۹، سازگاری با کرونا با رعایت کامل دستورالعمل ها است

جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا روز پنجشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی تشکیل شد. حجت الاسلام «حسن روحانی» روحانی در این جلسه با بیان اینکه امروز در برخی از مناطق کشور وارد مرحله سوم مدیریت مقابله با کرونا شده ایم، گفت:‌مرحله اول با ایجاد محدویت های وسیع در تعطیلی بسیاری از کسب و کارها اجرا شده و مرحله دوم نیز با فاصله گذاری هوشمند اجتماعی که منجر به بازگشایی کسب و کارها و تقسیم بندی شهرها به سه سطح قرمز، زرد و سفید همراه بود.

رئیس جمهوری با بیان اینکه مرحله سوم مدیریت مقابله با کرونا سازگاری با کرونا با رعایت کامل دستورالعمل ها است، افزود: این مرحله در حالی شروع می شود که هم متخصصان داخلی و هم سازمان های بین المللی اعلام کرده اند فعلا هیچ پایانی را نمی توان برای کرونا مشخص کرد و باید با استفاده از تجربه فاصله گذاری هوشمند وارد مرحله تامین سلامت مردم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در روال فعالیت های لازم اقتصادی-اجتماعی بشویم.

دکتر روحانی ادامه داد: برنامه ریزی برای مرحله سازگاری با کرونا با رعایت کامل دستورالعمل ها ضروری است که این سازگاری بر اساس تعریف متخصصین تغییر در شیوه ها و سبک زندگی و نحوه فعالیت است.

رئیس جمهور اظهار داشت: خوشبختانه ایران جزو اولین کشورهایی بود که توانست با تدوین دستورالعمل های بهداشتی فشار بر زندگی و کسب و کار مردم را کاهش داده و مسیر منطقی و تدریجی بازگشت به فعالیت های ضروری با حفظ سلامتی را برای مردم تامین کند.

دکتر روحانی با تاکید بر لزوم تلاش مسوولان برای آموزش و اطلاع رسانی همگانی به مردم با همکاری صدا و سیما در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی، خاطرنشان کرد: تولید و توزیع ماسک به عنوان وسیله لازم برای جلوگیری از شیوع بیماری به مرحله نسبتا مطلوبی رسیده و باید وزارت صمت تولید ماسک ارزان را در دستور کار فوری قرار دهد.

 

نماز جمعه ۲۳ خرداد در شهر تهران برگزار نمی‌شود

حجت الاسلام «محمود سیاح» با اعلام این خبر تأکید کرد: با توجه به مصوبه ستاد مبارزه با ویروس کرونا در استان تهران برپایی دیگر نمازهای جمعه‌های این استان به استثنای پنج شهر اعلام‌شده تعطیل است.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران افزود: در پنج شهر اعلام‌شده به دلیل قرار گرفتن این نقاط در لیست مناطق سفید، نماز جمعه اقامه می‌شود اما در سایر شهرها تا اطلاع ثانوی نماز جمعه برگزار نخواهد شد.

 

مرکز پژوهش‌ها خلأ قانونی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی را بررسی کرد

دفتر مطالعات زیربنایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان «خلأ قانونی ارزیابی اثرات زیست محیطی با تأکید بر ارزیابی اثرات تجمعی» آورده است: ارزیابی اثرات تجمعی ابزاری مهم در سنجش دستیابی به توسعه پایدار است که از ابتدای دهه ۷۰ میلادی مورد توجه ویژه متخصصان جهان قرار گرفته است.

براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، در این شیوه ارزیابی آثار توسعه بر محیط زیست اعم از آثار مستقیم و غیر مستقیم به صورت تجمعی مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این روش آثاری مورد بررسی قرار می‌گیرند که در نتیجه اضافه شدن یک فعالیت در ترکیب و تقابل با آثار دیگر فعالیت‌ها و پروژه‌های منطقه در گذشته، حال و آینده به وجود می‌آید.

در ارزیابی اثرات تجمعی، توجه ویژه‌ای به زمان، مکان و کنش‌های متقابل انواع اثرات در یک منطقه می‌شود، ازاین رو امکان ارزیابی تغییرات زیست محیطی تجمعی به طور دقیق فراهم می‌شود.

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس عنوان کرد: در یک منطقه مشخص و با اهمیت که محدوده قانونی آن توسط محیط زیست تعریف شده نیاز مبرم به تکامل و توسعه ارزیابی اثرات تجمعی احساس می‌شود. زیرا اجرای این روش می‌تواند ضمن رفع محدودیت‌ها و موانع موجود در اثربخشی پروژه‌های ارزیابی اثرات زیست محیطی، ابزار لازم را برای تصمیم گیرندگان در عالی‌ترین سطوح تصمیم‌گیری و سیاستگذاری مدیریت پایدار محیط زیست فراهم سازد.

 

دیدار ایرج مسجدی با وزیر خارجه عراق

ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد با فواد حسین دیدار کرد و انتخاب وی به عنوان وزیر خارجه عراق را تبریک گفت.

سفیر کشورمان همچنین تشکیل دولت جدید عراق را به وزیر خارجه این کشور تبریک و برای آن آرزوی موفقیت کرد.

در این دیدار در رابطه با روابط دوجانبه و راه های تقویت آن بحث و رایزنی شد.

ایرج مسجدی و فواد حسین در این دیدار بر عمق روابط دو کشور و ضرورت تقویت آن ها که به سود دو ملت است تاکید کردند.

 

امکانات ارتش بدون محدودیت برای مبارزه با کرونا به کار گرفته شد

امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی با اشاره به اینکه همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و پیرو دستور مقام معظم رهبری برای همراهی نهادهای نظامی با مجموعه بهداشت و درمان، ارتش جمهوری اسلامی ایران ابلاغیه‌ای را به منطقه جنوب غرب ارسال کرد که در نهایت برای مقابله با شیوع بیماری کرونا از سوی این قرارگاه و دیگر دستگاه‌های اجرایی مرتبط یک رزمایش طراحی شد.


وی ادامه داد: در این رزمایش، وظایفی بر عهده قرارگاه ارتش درجنوب غرب گذاشته شد که از جمله آنها تفکیک و جداسازی بیماران، ضدعفونی و گندزدایی شهرها و معابر، انسداد ورودی شهرها در ایام قرنطینه و ایجاد نقاهتگاه نگهداری از بیماران مبتلا بود.


فرمانده قرارگاه جنوب غرب ارتش ادامه ‌داد: قرارگاه ارتش در جنوب غرب همچنین تجهیزات و اماکن مورد نیاز مانند بیمارستان‌ها و آمبولانس‌های خود را در اختیار مجموعه بهداشت و درمان استان قرار داد.


وی با بیان اینکه در اهواز بیمارستان شهید نیاکی ارتش با همه خدمه درمانی شامل پزشک متخصص و عمومی و پرستار نیز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اهواز قرار گرفت، گفت: از ابتدای شیوع این ویروس در استان، ۹۲ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در این بیمارستان بستری شدند که در حال حاضر افراد تحت درمان موجود  ۲۷ نفر هستند.


امیر سرتیپ دوم بیدادی همچنین از همکاری کادر درمانی ارتش با مجموعه بهداشت و درمان در شهرستان شوشتر خبر داد و گفت: علاوه بر این نیز فرماندار دزفول خواستار استفاده احتمالی از بیمارستان ارتش در این شهرستان به منظور ادامه فعالیت‌های درمانی مبتلایان به ویروس کرونا شد که در صورت نیاز این آمادگی را داریم تا این بیمارستان در اختیار مجموعه بهداشت و درمان استان قرار گیرد./

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 938004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha