به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمود رضا برازش» شامگاه (۲۳ خرداد) در آیین اختتامیه کارگاه گرافیک پوستر انقلاب ضمن قدردانی از زحماتی که برای برگزاری این کارگاه کشیده شد، گفت: این زحمات ادامه دارد تا این طرحها در شهرها و فضای مجازی به نمایش گذاشته شود و مردم از آنها استفاده کنند و امیدواریم این طرحها که بر خواسته از سیره رضوی است به دل مردم بنشیند.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) با بیان اینکه در گوشه گوشه حرم رضوی هنرهای مختلفی است که هرکدام در اوج قرار دارد، به آثار برجسته خطاطی و طراحی در حرم رضوی اشاره کرد و اظهار داشت: در تمام دنیا اینگونه است که انسانها سعی میکنند به آن چیزی که ارادت دارند هنرشان را نشان بدهند.
وی ارادت به ساحت اهل بیت(ع) به وسیله هنر را توفیق الهی دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم با توسعه و ارتقاء این کار بتوانیم شکر این توفیق را به جای بیاوریم.
برازش تأکید کرد: رساندن بیانات و آموزههای اهلبیت(ع) به مردم با زبان هنر جذبه این بیانات را بیشتر میکند و ماندگاری آن را در اذهان مردم بیشتر میکند.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) با بیان اینکه آماده هستیم در مناسبتهای مختلف اینگونه برنامهها را در مشهد و برخی دیگر از شهرها برگزار کنیم، یادآور شد: آمادگی داریم در ایام محرم و دهه آخر صفر هنرمندان را در مشهد و برخی دیگر از شهرها جمع کنیم و خروجی این برنامهها را در فضاهای مجازی، رسانهها و تابلوهای شهری مورداستفاده قرار بگیرد.
«محمد صادق براتی» هم در این اختتامیه با بیان اینکه شرایط به گونه ای است که به نظر بعید می رسد در آینده نزدیک بتوانیم در مشهد پذیرای زائران باشیم گفت: در این شرایط به تخصص و هنر طراحان بسیار نیازمندیم.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی ضمن قدردانی از تولیدات فاخر بنیاد بین المللی امام رضا در شرایط کرونایی و انتشار آن درفضای مجزای گفت: این تولیدات توانست مخاطبان زیادی را در فضای مجازی به سمت خود بکشد که می توان از این تجربه همچنان استفاده کرد.
وی با بیان اینکه شرایط برای حضور زائران در ایام دهه کرامت در مشهد مقدس مساعد و مناسب نیست، گفت: به همین دلیل از مردم برای حضور در مشهد دعوت نمی کنیم و این موضوع وظیفه هنرمندان طراح را سنگین می کند تا با تولیدات فاخر خود و نشر آن در فضای مجازی به نحوه مطلوبی در خدمت زائران، عاشقان و مشتاقان امام رضا باشند.
نظر شما