به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «فرخ مالکی» ظهر امروز(25 خرداد) در همایش دهیاران و شوراهای بخش جلگه ماژان، اظهار کرد: چشمه جوشان و آب ترش شهرستانک بعد از 22 سال احیا شده و در این محل مجتمع تفریحی گردشگری در حال احداث است که نیاز به زیرساخت های برق و جاده دارد.
دهیار روستای شهرستانک با بیان اینکه روستای شهرستانک 20 سال درگیر خشکسالی بود، گفت: هم اکنون آب ترش شهرستانک به عنوان آب درمانی معرفی شده و ساخت و سازها و اقدامات بومی را در جوار این چشمه انجام می دهیم و نیاز به امکانات زیادی داریم.
مالکی تصریح کرد: مسیر این مجتمع به طول 2.5 کیلومتر نیاز به آسفالت دارد چراکه راه دسترسی به این مجتمع در اثر سیل تخریب می شود.
وی از بازسازی 40 خانه قدیمی و گاز رسانی به این روستا خبر داد و گفت: آب ترش شهرستانک نیاز به زیرساخت های آب، برق و راه نیاز دارد و باید ثبت ملی شود.
دهیار روستای شهرستانک با بیان اینکه دق اکبرآباد، گارجگان و آب ترش شهرستانک ظرفیت های گردشگری در حال احیا شهرستان خوسف است، گفت: باید اقدامات لازم برای جذب گردشگر در این شهرستان مهیا شود.
نبود اینترنت در روستای گیوشاد
«یوسفی»، دهیار روستای گیوشاد هم از نبود اینترنت در این روستا و مشکلات آموزش فضای مجازی این دانش آموزان گلایه کرد و گفت: تب برفکی تعداد زیادی دام را درگیر کرده است که دامپزشکی باید در این خصوص چاره اندیشی کند.
یوسفی با بیان کرد: مراتع چرای دام در روستای گیوشاد ممیزی نشده اند و راه های خاکی نیز باید تسطیح شوند.
وی گفت: 21 واحد زمین در روستای گیوشاد واگذار شده ولی 20 واحد دیگر هم متقاصی داریم؛ یک مرغداری در مجاورت روستا در فاصله ۶۵۰ متری منازل مسکونی در حال ساخت است که باید جابه جا شود چراکه جلوی پیشرفت روستا را گرفته و مشکلات بهداشتی را ایجاد می کند.
روستای ۷۰۰ ساله گارجگان ثبت ملی شود
«محمودی» عضو شورای روستای گل هم در این همایش اظهار کرد: بخش ماژان دارای روستاهای کهن زیادی است.
«نخعی» دهیار روستای گارجگان هم در این جلسه اظهار کرد: مسئولان وعده و وعید الکی ندهند چراکه قرار شد واگذاری زمین های مسکونی انجام شود ولی با گذر پنج ما هیچ اقدامی نشده است.
وی ادامه داد: به مجتمع دامداری گارجگان و مرکز دامپزشکی باید رسیدگی کند.
دهیار روستای گارجگان تصریح کرد: روستای گارجگان قدمت 700 ساله دارد که باید بازسازی و احیای خانه ها انجام شود تا تخریب بیشتری صورت نگیرد؛ این منطقه قابلیت گردشگری دارد و باید به ثبت ملی برسد.
«عکاسان» دهیار روستای قصبه هم افزود: با توجه به بعد مسافتی زیاد تا شهر خوسف، برای شکایت در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز دهیاران نمی توانند حضوری به دادگاه ها مراجعه و شاکی شوند.
وی بیان کرد: 35 قطعه زمین در قصبه واگذار شده است که نیمی ساخته شده است و باید مابقی آن انجام شود.
دهیار روستای قصبه گفت: در قصبه گاز رسانی انجام شده ولی آب، جاده و قنات د روستای زادنبه و زنوک هنوز مشکل داریم.
در این همایش آسفالت جاده گل به ماژان، تامین سهمیه آب شرب جلگه ماژان، افت ولتاژ برق، زیرساخت های اینترنتی و مخابراتی، واگذاری تلفن خانگی، تقویت حوزه گردشگری داخلی و خارجی از مشکلاتی بود که دهیاران بیان کردند.
همچنین رسیدگی به وضعیت راه های روستایی تخریب شده بر اثر گاز رسانی از دیگر مطالبات روستاهای بخش ماژان خوسف بود که بر آن تاکید شد.
نظر شما