تبلیغ دین با محوریت مسجد باشد

حجت الاسلام شرنجانی با اشاره به اینکه باید یکی از اصول تبلیغ، مسجد باشد ،گفت: برنامه‌های یک محله در راستای تبلیغ دین، باید با محوریت «مسجد» باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در همدان،«حجت‌الاسلام  مهدی شرنجانی»، صبح امروز (یکم تیر) در همایش سراسری گام دوم تبلیغ گفت: امروز آنچه مهم است تبلیغ دین در راستای شبکه‌سازی و استفاده از پتانسل مردمی است.

امام جماعت مسجد حضرت رقیه(س) شهرک ولیعصر همدان با اشاره به اینکه باید یکی از اصول تبلیغ، مسجد باشد اضافه کرد: محور برنامه‌های یک محله در راستای تبلیغ دین، باید «مسجد» باشد.

وی ادامه داد: فعالیت مسجد محله محور دارای اصولی است که از این میان می‌توان به «روحانی محور»، «مسجد محور»، «استفاده از ظرفیت‌های مردمی»، «حرکت مبتنی بر شبکه سازی»، «کادرسازی با استفاده از ظرفیت فعالان فرهنگی و تبلیغی » و «شناسایی و تحلیل آسیب‌های اجتماعی یک محل» اشاره داشت.

شرنجانی اشاره‌ای به کار شبکه‌ای در مساجد محلات داشت و گفت: تقسیم کار میان مردم و سهیم نمودن آنها در فعالیت‌ها مسجد، شناسایی ظرفیت، پتانسیل و توانمندی‌های مردمی، ارائه خدمات فرهنگی و هنری مختلف به مردم و... از ویژگی های یک کار شبکه ای است.

وی با اشاره به اینکه اولین اقدام صورت گرفته در مسجد حضرت رقیه(س)، شبکه سازی بوده است عنوان کرد: در راستای شبکه سازی، چندین کارگروه با تعیین و تقسیم وظایف برای هر کارگروه در سطح مسجد شکل گرفت.

این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه این مسجد در ایام کرونا نیز اقدامات شایسته‌ای را به ثبت رسانده است گفت: در فصل کرونا، 900 میلیون تومان تقسیم ارزاق، در میان محرومان این شهرک به همت مسجد حضرت رقیه(س) صورت گرفت.

وی عنوان کرد: این مسجد در راستای شبکه سازی خود توانست آماری از تعداد زنان و مردان شهرک در چند رده سنی مشخص، مجردین و متأهلین این منطقه، جوانان در شرف ازدواج، آمار معتادان و بیکاران و... در هر کوچه و محله این شهرک به صورت مجزا گردآوری کند که این خود می‌تواند نقش بسیار مهمی در بررسی و رفع آسیب‌های اجتماعی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مسجد عصر حاضر نیز باید همانند مسجد زمان پیامبر(ص) و معصومین پویا و فعال باشد گفت: در زمان پیامبر، مسجد تنها محلی برای اقامه نماز نبود، بلکه محلی برای تبلیغ دین و رجوع مردم به این مکان جهت حل و فصل مسائل و مشکلات بود.

 

کد خبر 940898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha