فرامرز محمدپور، مدیر ادبیات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان در خصوص شرایط ارسال اثر به این جشنواره، به خبرنگار شبستان گفت: خاطرات ارسالی می توانند خود نوشت (راوی و نویسنده هر دو یک شخص) و یا دیگر نوشت (راوی و نویسنده متفاوت) باشند.
محمدپور اظهار کرد: محدودیتی برای تعداد خاطرات ارسالی ازسوی یک شخص وجود ندارد اما حجم هر خاطره نباید از پنج صفحهA4 تجاوز کند.
وی با بیان اینکه زمان، مکان و استناد خاطرات الزاما باید توسط راوی یا نویسنده رعایت شود، افزود: فرزندان رزمندگان، جانبازان و آزادگان می توانند خاطرات پدر و مادر خود را تدوین و به نام خود و با قید نام راوی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
محمدپور اضافه کرد: همسران ایثارگران نیز می توانند خاطرات خود یا همسر خود را با موضوعات مرتبط با جشنواره به دبیرخانه ارسال کنند.
وی روایت زیبا و مناسب، استفاده از شیوه نگارش درست و نثر شیوا را در از امتیاز ویژه داوری آثار عنوان کرد.
محمدپور با اشاره به اینکه خاطرات ارسالی می توانند شامل همه موضوعات و رخدادهای جبهه، پشت جبهه و دوران اسارت را در بر گیرد، اذعان کرد: اعزام به جبهه ها، حضور در پادگان ها و اردوگاه ها، عملیات ها، خطوط پدافندی، پشتیبانی از جبهه ها، مجروحیت و شهادت، دوران اسارت، ورزش، مراسم معنوی دعا و زیارت، خاطرات طنز، ابتکارات و خلاقیت ها، از امام و فرماندهان و ... می تواند از موضوعات ارسال خاطرات باشد.
وی مهلت ارسال آثار را حداکثر تا تاریخ 15 دی ماه جاری عنوان کرد و افزود: علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به آدرس رشت، بلوار شهید بهشتی، نرسیده به فلکه گاز، جنب خبرگزاری جمهوری اسلامی، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان ارسال کنند.
پایان پیام/
نظر شما