«غلامحسین دانشمند» در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: کانون تعلیم و تربیت در دو حوزه آموزش و پرورش مبتنی بر تربیت اسلامی فعالیت می کند.
مسئول کانون تعلیم و تربیت آستان قدس رضوی در خراسان جنوبی با اشاره به مصادیق خدمت این کانون گفت: مشاوره های تحصیلی، تربیتی، شغلی و خانواده، آموزش در دوره های ابتدایی، دبیرستان، فعالیت در حوزه تربیتی دختران و پسران و فعالیت های گروهی و فردی از مصادیق خدمت این کانون است.
وی با بیان اینکه در راستای این مصادیق رابطانی توسط کانون تعیین شده اند که متناسب با تخصص و مصادیق خدمتی خادمیاری فعالیت می کنند، افزود: مشاوران این کانون به صورت تخصصی پاسخگوی مراجعان به صورت حضوری و غیرحضوری هستند.
دانشمند بیان داشت: از جایی که فعالیت خادمیاران تعلیم و تربیت و دانش آموزان باید در بستر مناسبی برگزار شود جلسه ای با مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بیرجند برگزار شد؛ در همین راستا پایگاه هایی در مناطق محروم شهرستان جهت برگزاری کلاسهای کنکور، تقویتی دوره های اول و دوم متوسطه و فعالیت خادمیاران در دوره ابتدایی برگزار شد.
مسئول کانون تعلیم و تربیت آستان قدس رضوی در خراسان جنوبی گفت: با همکاری کانون های محلی آستان قدس بستری برای فعالیت خادمیاران این کانون با دانش آموزان، زمینههای لازم فراهم شدکه هر خادمیار حداقل با چهار نفر از دانش آموزان تشکیل گروه با محوریت تربیت و آموزش داشته باشند.
وی با بیان اینکه 270 نفر از خادمیاران فرهنگی عضو کانون تعلیم و تربیت هستند، بیان کرد: از جمله اهداف و برنامههای کانونهای محلی در اوقات فراغت، استفاده از امکانات کانون های محلی؛ فعالیت های تربیت بدنی، فرهنگی، هنری، قرآن و تفسیر نهج البلاغه بوده است.
دانشمند با اشاره به اینکه برای فعالسازی کانونهای محلی دو روش در نظر گرفته شده است، افزود: مشاورانی به عنوان نماینده کانون تعلیم و تربیت در مساجد با هدف نیازسنجی از دانش آموزان و خانواده های آنها با اعضای کانون های محلی تعامل برقرار کرده و پس از ثبت نام، فعالیت مشاوره ای و تخصصی خود را انجام می دهند.
وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا برای استفاده فراگیران و دانش آموزان؛ خادمیاران تعلیم و تربیت از پیام رسان های داخلی برای تعامل و پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان استفاده کردند.
مسئول کانون تعلیم و تربیت دفتر آستان قدس رضوی در خراسان جنوبی گفت: آنچه برای ما مهم است فهم بیشتر محتوای برنامه درسی و بحث خود ارزیابی فراگیران از طریق رسانه با مربی است.
وی ادامه داد: شناسایی استعداد و توانایی درونی فراگیران با استفاده از ظرفیت خادمیاران تعلیم و تربیت نیز از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردار است.
دانشمند اضافه کرد: بسیاری از نابهنجاری ها در حوزه رفتار، اخلاق و منش فراگیران نیز به عنوان یک امر ضروری برای ما مورد اهتمام است که در این رابطه مشاوران متخصص جهت شناسایی و کاهش و حذف این اختلالات و نابهنجاری ها، مشاوره هایی به فراگیران ارائه می دهند.
نظر شما