به گزارش خبرگزاری شبستان، «میرابوطالب بدری» اظهار داشت: پس از بحران شیوع ویروس کرونا تمامی واحدهای تولیدی و صادراتی تجهیزات پزشکی برای تامین ملزومات بهداشتی و درمانی مورد نیاز جامعه با بکارگیری حداکثر توان تولیدی خود در شرایط تحریم، بسیاری از نیازهای مقابله با ویروس کرونا را به نحو مطلوبی تولید و داخلیسازی کردند، که خود گواهی بر ظرفیت بالای این صنعت است.
مدیرکل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سازمان توسعه تجارت ایران افزود: با وجود اینکه ماهیت اغلب کالاهای تجهیزات پزشکی هایتک و با ارزش افزده بالا است، متاسفانه واحدهای تولیدی و صادراتی با مشکلاتی نظیر بازگشت ارز، لزوم وحدت رویه دستگاههای ذیربط در زمینه ایجاد زبان مشترک ( کد تعرفهها)، درخواست آزادسازی صادرات برخی از اقلام ممنوعه در زمان ویروس کرونا پس از تامین و تنظیم بازار داخل، مساعدت جهت بازاریابی برخی از شرکتهای تولیدی صادراتی در شرایط استثنایی به وجود آمده، کوتاه شدن پروسه ترخیص مواد اولیه تجهیزات پزشکی از گمرک به عنوان مثال آنزیمهای تولید کیتهای تشخیص و یکسانسازی سامانههای مرتبط در ارگانهای دولتی مواجه هستند.
گفتنی است، این جلسه با هدف ارائه راهکارهای کارشناسی اجرایی با حضور معاونت کمکهای تجاری و مدیرکل دفتر توسعه صادرات کالاهای صنعتی و معدنی، نمایندگان وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو ) گمرک ج. ا. ایران، بانک مرکزی و تشکلهای مرتبط تولیدی و صادراتی فعال صنعت مذکور در سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد./
نظر شما