به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام اکبر فرجام، مدیر اجرایی حوزه های علمیه خراسان، صبح امروز ( 7 دی) در گردهمایی طلاب و روحانیان خراسان شمالی در بجنورد با اشاره به اینکه در طول تاریخ همواره نبرد حق و باطل در جریان بوده است، گفت: در مقطع تاریخی ما نیز اگر به وظیفه خود عمل کنیم هم در پیشگاه خدا سربلندیم و هم در تاریخ این عنوان را از آن خود خواهیم کرد.
وی با اشاره به آیه 38 سوره محمد، ابرازداشت: برای این که از سربلندان تاریخ باشیم و در اردوگاه حق، ضمن انجام وظیفه، ناممان به نیکی و عظمت یاد شود، باید عوامل موفقیت را شناسایی کرده و پرورش دهیم و بیشترین بهره برداری و استفاده را از آن عوامل داشته باشیم.
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان به آیه 123، سوره آل عمران اشاره کرد و با بیان اینکه قانونمندی های تاریخ به زمان خاصی اختصاص ندارد و سنت های تاریخ که اراده خداوند هست با هیچ جمعی تعارف ندارد، تصریح کرد: در نتیجه با توجه به مسئولیتی که برعهده داریم باید قانون مندی را بشناسیم و جزو کسانی باشیم که در این دوره با حمایت و حضور ما در جبهه حق و دفاع از حق، باطل مغلوب شود.
وی با اشاره به آیه 27 سوره ابراهیم، «استقامت» را یکی از فرمول های موفقیت در راه حق برشمرد و گفت: بنا به جمله «بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ» در این آیه بر مقاومت در برابر هجمه بی امان و مکر هر روزه دشمن تاکید شده است.
دبیر شورای برنامهریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با اشاره به سوره «اسراء» در مورد برنامهریزیهای دشمن در چهار بخش برنامه ریزی های فرهنگی، تبلیغی، اقتصادی و پیاده و سواره نظام، تصریح کرد: بنابراین به طور کلی باید در مقابل برنامهریزیهای دشمن مقاومت نمود و به طور ویژه باید دقت کرد که آموزشهای ویژه و لازم را برای مسئولیت و وظیفه خود، فرا گرفت.
حجت الاسلام فرجام با بیان اینکه در یک رویارویی و نبرد، گروههای ویژه آموزشهای خاص دارند، ابرازداشت: به همین جهت بر اساس فرمایش امام صادق (ع)، طلاب علوم دینی مرزدار جامعه اند که لازمه آن دیده بانی، رصد تحرکات دشمن، آمادگی برای حمله ناگهانی او و حمله ناگهانی به دشمن است.
وی افزود: بر این اساس، حوزه های علمیه باید با کار شبانه روز، هم ویروس یابی نمایند و هم ویروس تخریب جامعه دینی را از بین ببرند.
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با بیان این که دشمن با نقشه و برنامه ریزی وارد عرصه می شود، ابرازداشت: به عنوان مثال برای قضایای سال 88 نقشه های مختلف کشیده شد و الان برای شکست دادن جبهه حق در مقاطع پیش رو و سر فصل هایی که می توانند استفاده نمایند نیز نقشه کشیده اند.
حجت الاسلام فرجام بر برنامه ریزی ها برای ورود کلامی و فلسفی طلاب به عرصههای پاسخگویی اشاره و خاطر نشان کرد: حوزه های علمیه و طلاب باید درس و بحث و جامعیت آن را به ویژه در ابتدای تحصیل جدی بگیرند.
دبیر شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه از مدارس و حوزههای علمیه انتظار می رود در عرصه دفاع از حق و باورهای دینی مردم، مسلح و آماده باش باشند و در جایی که لازم است، حضور پیدا کنند، تصریح کرد: دانش آموختگان حوزه، باید رسالت و وظیفه خود را به عنوان دیده بان جبهه حق انجام دهند و جلوی تخلفات را بگیرند.
وی با اشاره به اینکه باید متوجه باشیم که به عنوان سرباز واقعی امام زمان (عج) به وظیفه خود به درستی عمل کنیم، اظهارداشت: هزینه این امر نیز همان ثبات قدم و استقامت در برابر ستیز و نبرد دشمن است، چراکه اگر در جبهه حق در برابر باطل استقامت داشته باشیم، خداوند متعال هم یاری گرمان خواهد بود.
حجت الاسلام فرجام با بیان اینکه باید توطئه های فرهنگی دشمن توسط دیده بانان و مرزبانان دینی خنثی شود، خطاب به طلاب علوم دینی ابرازداشت: رسالت حوزویان از نوع مقابله با باطل در عرصه پاسخگویی به شبهات، شبهه زدایی و تعمیق آموزه های دینی است.
وی با اشاره به شروع کار شورای مدیریت استانی نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی، گفت: این استان از ظرفیت خوبی برخوردار است که باید با تقویت دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری، به رشد آن کمک کرد.
دبیر شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان به آمار بودجههای هزینه شده توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در خراسان شمالی اشاره و خاطر نشان کرد: اگر ظرفیت های بیشتری ایجاد شود، این مرکز آمادگی مساعدت و همکاری بیشتر برای این نمایندگی را دارد.
وی ابرازداشت: با توجه به ضرورت تبلیغ، امیدواریم طلابی که برای تکمیل تحصیلات خود به قم و مشهد رفته اند، برای پاسخ به نیازهای این استان، در این حوزه خدمت نمایند.
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با بیان این که انتظار میرود شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی به عنوان یکی از وظایفش، برای بازگشت کوتاه و یا دراز مدت طلبه های فاضل این استان که در قم و مشهد حضور دارند، تصمیمگیری نماید، یادآور شد: یکی از راههای این کار، تقویت دروس سطح دو و سه در حوزه علمیه بجنورد میباشد.
وی با تأکید بر اینکه یکی از کارهای اولیه شورای مذکور، ایجاد جذابیتها برای مهاجرین علمی و عمل به آیه «نفر» است، از شورای برنامه ریزی خراسان شمالی خواست تا کرسی درس قوی سطح دو و سه در این استان راه اندازی شود.
حجت الاسلام فرجام، این بازگشت را از لوازم توسعه استان برشمرد و با بیان اینکه پیگیری نیازهای استان از وظیفههای این شورا است، تصریح کرد: شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان، تصمیمات کلان این حوزه را برنامهریزی و سازماندهی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه امنیت، آسایش، آرامش و امکانات رشد یافته تحصیلی امروز حوزه ها به خاطر تلاش و تدابیر امام راحل، رهبر معظم انقلاب و ثمره خون شهداست، ابراز امیدواری کرد: طلاب و روحانیان با عمل به وظیفه خود، اهداف و آرمان های آنان را تحقق ببخشند.
گفتنی است، در پایان این مراسم، احکام اعضای شورای استانی نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی اعطا و از ممتازین تحصیلی نیز تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما