به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، امروز ۲۰ تیر نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سال جاری، در سالن جلسات ستاد این دانشگاه برگزار شد.
«اصغر مکارم» در این جلسه، با اشاره به این که بخش قابل توجهی از زیر ساخت های آزمایشگاهی ما در حال تامین است، گفت: پک کامل آزمایشگاهی به ارزش 5 میلیارد تومان از وزارتخانه دریافت شده و در منطقه مستقر کردیم در بحث اکسیژن ساز که در بیماری کرونا مهم است خوشبختانه ۳ دستگاه جدید برای بیمارستان های امام خمینی (ره)، کاشانی جیرفت و 12 فروردین کهنوج خریداری می شود و دستگاه های قدیمی نیز تقویت می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان این مطلب که در بحث خرید تجهیزات و وسایل حفاظتی برای پرسنل و بیمارستان ها تقریبا از آغاز بیماری کرونا هیچ مشکلی نداشتیم و این موضوع به درستی از همان ابتدا مدیریت شد، تصریح کرد: بیش از نیمی از نمونه های ارسالی مثبت شد این یعنی اپیدمی در منطقه تثبیت شده و باید مردم سه اصل بهداشتی مهم در این زمینه را رعایت کنند که متاسفانه مردم رعایت نمی کنند و هر روز شاهد افزایش آمار ابتلا و مرگ به دلیل بیماری کرونا در جنوب کرمان هستیم.
وی اظهار کرد: علی رغم مشکلات اقتصادی کشور توانسته ایم با عنایت خداوند و تلاش همکاران بخش عمده ای از 200 پروژه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت که بعد از طرح تحول سلامت آغاز شده بود را به بهره برداری برسانیم و تقریبا 35 پروژه در حال اجرا داریم.
مکارم بیان کرد: 60 پروژه با حضور هاشمی و 60 پروژه نیز با حضور نمکی در منطقه افتتاح شد و همچنین 35 پروژه نیز آماده افتتاح می باشد و 35 پروژه نیز در حال اجرا است و هیچ پروژه ای هم در این دوران کرونا تعطیل نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: وضعیت پرداختی پرسنلی نیز در وضعیت خوبی است و در مقایسه با بسیاری از دانشگاه های علوم پزشکی در کشور معمولا ۶ ماه جلوتر هستیم.
وی با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در جنوب کرمان اظهار کرد: بیماری در منطقه حدود 15 فروردین سال جاری آغاز شد و به دلیل محدودیت ها در کشور و همکاری کلیه نهادها و مسئولین منطقه، آمار ما زیر 20 مورد مثبت بود، اما بعد از برداشته شدن محدودیت ها آمار کرونا در منطقه صعودی شد و اواسط خرداد ماه به حداکثر رسید.
مکارم ابراز کرد: تاکنون 2 هزار و 94 مورد مثبت ابتلا به کرونا را در منطقه جنوب کرمان داشته ایم که از این تعداد 800 مورد بستری شدند، وضعیت خاصی است که برای مردم عادی شده علی رغم این که مرگ نیز اتفاق می افتد ما قریب 4 درصد مرگ و میر بیماران کرونا را داشتیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در خاتمه با بیان این مطلب که قبل از 15 فروردین میزان مرگ و میر بر اثر بیماری کرونا در منطقه ۳ مورد بود و تاکنون این آمار به 72 مورد افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ بخش آی سی یو فعال در بیمارستان امام خمینی (ره) و یک بخش در بیمارستان 12 فروردین کهنوج داریم که میتوان گفت؛ از قریب 50 تختی که در منطقه داریم، تقریبا ظرفیت پر شده است و اگر این سیر ابتلا ادامه پیدا کند، شاید توان پاسخگویی بیشتر را نداشته باشیم هر چند تاکنون توانستیم مدیریت کنیم تا مردم دچار مشکل نشوند.
گفتنی است؛ نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سال جاری، با حضور اعضای هیئت امنا و معاونان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سالن جلسات ستاد این دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه علاوه بر ارائه عملکرد دانشگاه در مقابله با بیماری کووید 19، تقسیم کاری برای اعضای هیئت امنا در حوزه های مختلف و تصویب مصوبات اختصاصی دانشگاه کتابچه « برنامه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت» رونمایی شد.
نظر شما