طرح «شمیم خدمت» در بقاع گلستان اجرا می شود

حجت الاسلام سلیمانی فرد گفت: طرح «شمیم خدمت» با هدف ارائه خدمات اجتماعی در جهت تحول و توانمند سازی خانوادها در مراکز افق بقاع متبرکه گلستان اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه گلستان، حجت الاسلام والمسلمین «روح الله سلیمانی فرد» در حاشیه جلسه هماهنگی اجرای طرح شمیم خدمت گفت: پیرو رهنمود مقام معظم رهبری حفظه الله درباره رونق و جهش تولید، در نظر است با توجه به ابلاغیه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور طرح شمیم خدمت در سطح بقاع متبرکه استان با هدف ارائه خدمات اجتماعی در جهت تحول و توانمند سازی خانوادها اجرا شود.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان افزود: اهداف و فواید این طرح ایفای نقش حقیقی بقاع متبرکه در مسائل اجتماعی و گره گشایی از مشکلات جامعه، توانمندسازی افراد بیکار یا کم درآمد پیرامون بقاع متبرکه و ایجاد شغل و درآمد برای آنان، حفظ کرامت انسانی و مبارزه با روحیه تکدی گری، تقویت حس خودباوری و اتکاء به توان و استعدادهای خدادادی، ایجاد روحیه نشاط و سرزندگی در جامعه هدف و تقویت فرهنگ تعاون، همکاری و همدلی است.

 

وی ادامه داد: لوازم این طرح شامل فراخوان، تبلیغات و تبیین طرح، نیازسنجی و امکان سنجی منطقه پیرامونی بقعه در خصوص نوع آموزش و اشتغال، تامین مکان و زیرساخت های لازم جهت آموزش در بقعه، جذب کارآموز، ایجاد بانک اطلاعاتی از کارآموزان، اساتید و مباحث ارائه شده، تعامل با مسئولان استانی و شهرستانی، خیرین، متولیان، نهادهای مرتبط با کار و حرفه، بهره گیری از مشاورین خبره در مساله تولید، اشتغال، بازاریابی و تعاونی، دعوت از خیرین و استفاده از ظرفیت موقوفات و مشارکت با سرمایه گذاران است.

 

حجت الاسلام سلیمانی فرد افزود: برنامه های اجرایی این طرح در سه گام ارائه شده است که در سالجاری گام نخست آن لازم الاجرا بوده و دو گام دیگر به ظرفیت بقاع متبرکه و دغدغه و توان متولیان امر موکول می شود.

 

وی اظهار کرد: گام اول  در تولید و اشتغال، استفاده از ظرفیت نیروی انسانی و تبدیل نیروهای بالقوه به فعالیت است. در این راستا بقاع متبرکه می توانند به عنوان قطب و پرچمدار مبارزه با بیکاری و فقر و همچنین داعیه دار خدمت به مردم و جامعه، گام مهمی در اشتغال مجاورین کرده و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم نماید .در گام نخست با آموزش بهینه، زمینه رشد و یادگیری را برای همگان در رشته های مختلف فراهم می کنیم.


مدیرکل اوقاف و امورخیریه گلستان تصریح کرد: در بسیاری از شهرستان ها و مناطق پیرامونی بقاع متبرکه، کارگاه، کارخانه و مشاغلی وجود دارد که با دعوت از صاحبان این مشاغل و حرفه ها، زمینه آموزش کارآموزان را فراهم می کنیم.

 

وی گفت: استفاده از تجربیات و بهره گیری از حرفه و تخصص مجاورین بقاع متبرکه، اعم از خواهران و برادران، از فرصت های مناسبی است که می بایست مورد توجه قرار گرفته و به وسیله آن به ایجاد اشتغال و کسب درآمد کمک نمود. این قشر از جامعه از طریق فراخوان، شناسایی و دعوت می شوند تا به صورت افتخاری و یا با هزینه ای کمتر از عرف رایج، به آموزش دیگران بپردازد .نوع آموزش نیز می تواند بر اساس شرایط منطقه و مزیت نسبی پیرامونی بقعه، متغیر است.


حجت الاسلام سلیمانی فرد گفت: گام دوم در زمینه اشتغالزایی در بقاع متبرکه، فراهم کردن مقدمات و زمینه کار و تولید در بقاع متبرکه است.

 

وی افزود: پس از آموزش و مهیا کردن زمینه های مناسب کار و تولید، گام دیگری که می بایست برداشته شود، عرضه و فروش محصولات تولیدی است. مراکز افقِ بقاع متبرکه، با فراهم نمودن زیرساخت های لازم می توانند این ظرفیت را به وجود آورند که کارآموزان، تولیدکنندگان و تمام کسانی که می توانند محصولی را تولید و عرضه نمایند، برای فروش به نمایش عموم بگذارند.

 

 

کد خبر 950991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha