تاریخ قم را باید قرن به قرن دنبال کرد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: تاریخ قم را باید قرن به قرن دنبال کرد تا کسانی که می خواهند تحقیق و مطالعه کنند منبع در اختیار داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله استادی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز پنجشنبه (8دی) در مراسم رونمایی از آثار قم پژوهی که در سالن اجتماعات مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه مساله قم با یک مطالعه جزئی معلوم می شود که سابقه بسیار مهمی داشته است، ابراز داشت: کتاب تاریخ قم عظمت قم را به خوبی نشان می دهد، شهری که 300 عالم و 150 شاعر دارد و از زمان صفویه رونق گرفته است.


وی افزود: تاریخ قم را باید قرن به قرن دنبال کرد تا کسانی که می خواهند تحقیق و مطالعه کنند منبع در اختیار داشته باشند، از قرن نهم و دهم تاکنون کتابهای متعددی نوشته شده که می تواند مصدر باشد.


آیت الله استادی، تاکید کرد: کسانی که می خواهند درباره قم شناسی قدم بردارند باید معلوم شود که کدام کتاب تاریخی می تواند مستند باشد، چرا که کتابهای بازاری و تحقیقات میدانی تنظیم شده غیرمعتبری نیز وجود دارد.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، خواستار تجلیل از قم پژوهان شد و گفت: از آغاز تاسیس حوزه علمیه قم، اشخاصی مانند مرحوم ریحان یزدی، رازی، ناصرالشریعه، آیت الله مرعشی نجفی، جعفریان باید تجلیل شوند.


استاد برجسته حوزه علمیه قم، با اشاره به اینکه مهمتر از هر چیز مساله فرهنگ قم است، اظهار داشت: اگر قم را از قرن چهارم تا قرن چهاردهم معرفی کنیم، باید فرهنگ و اخلاق قم معرفی شود.


آیت الله استادی، گفت: اگر میخواهیم قم را به عنوان مرکز اسلام معرفی کنیم باید الگوی اخلاق و ایمان باشد.


پایان پیام/
 

کد خبر 95181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha