مهرداد بذرپاش رییس دیوان محاسبات شد

مهرداد بذرپاش با ۱۵۸ رای به عنوان رییس دیوان محاسبات انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در ادامه جلسه علنی صبح امروز چهارشنبه یک مرداد نمایندگان با 158 رای از مجموع 244 رای مهرداد بذرپاش را به عنوان رییس دیوان محاسبات انتخاب کردند. دیگر کاندیدای ریاست دیوان، لطف الله فروزنده بود.

 

ریاست دیوان محاسبات با معرفی کمیسیون برنامه و بودجه به صحن علنی مجلس و با رای نمایندگان انتخاب می شود.

 

مهرداد بذرپاش در ارایه برنامه های خود برای ریاست دیوان محاسبات گفت: کسی که از خود حساب نکشد، حسرتش مستمر است؛ دیوان محاسبات نیز مصداق همین حسابرسی است. دیوان محاسبات باید در بحث نظارت به مجلس کمک کند که نتیجه آن کارآمدی کشور باشد.

 

کاندیدای ریاست دیوان محاسبات با بیان اینکه دیوان محاسبات تجلی تام عدالت خواهی نظام و اصلی ترین جلوه قانون گذاری است، اظهار داشت: بودجه عمومی کشور دو هزار هزار میلیارد تومان است، از این بودجه چه مقدار سرمایه فیزیکی برای کشور تولید شده است؟ دیوان محاسبات چه میزان نظارت بر بحث اثربخشی این بودجه داشته است و تا چه اندازه کمک کرده است که یکی از دو رکن اصلی مجلس یعنی نظارت در خدمت باشد؟ چند درصد از این عدد در خدمت رفع نیازهای اساسی کشور بوده است؟

 

وی با طرح این سوال که اگر دیوان محاسبات تعطیل شود چه خللی در امور تصمیم گیری مجلس ایجاد می شود، گفت: مردم امروز گله مند هستند و از مجلس انتظار دارند حسابرسی و حساب کشی به نفع آنها داشته باشد. می خواهند این روش بودجه ریزی روشن و شفاف شود و در خدمت رفاه مردم باشد.

 

بذرپاش تصریح کرد: مردم از مجلس انقلابی انتظار ایجاد تحول به نفع کشور را دارند و انتظار دارند مجلس با کار نکردن ها برخورد کند. اگر دیوان نظارت خود را به درستی ایفا می کرد، قطعا تا اندازه ای از هدررفت بودجه عمومی کشور جلوگیری می شد.

 

همچنین، لطف الله فروزنده نیز در ارایه برنامه های خود گفت: مفتخرم در پیشگاه مجلسی ایستاده ام که مقام معظم رهبری آن ر ا یکی از انقلابی ترین مجالس کشور دانسته است. ملت ما به این مجلس امیدوار است و انشاءالله با روحیه انقلابی منشأ تحول شود.

 

کاندیدای ریاست دیوان محاسبات با بیان اینکه رشته تحصیلی ام مدیریت است و سابقه حضور در دفاع مقدس و افتخار جانبازی را دارم، اظهار داشت: بنده پنج سال رییس دانشگاه و همچنین قائم مقام مرکز پژوهش ها و معاون  پارلمانی رییس  جمهور و دستیار تولیت آستان قدس رضوی بوده ام.

 

وی با تاکید بر اینکه دیوان محاسبات باید متحول شود، گفت: ما معتقدیم نظارت و بررسی پرونده ها باید به نتیجه برسد و نظارت قوی و تاثیرگذار متناسب با فناوری روز و با ایجاد سیستم برخط  با رویکرد پیشگیرانه به جای رویکرد مچ گیری حاکم شود.

 

فروزنده تصریح کرد: نظارت باید لحظه ای و حین اجرا انجام شود. نظارت بعد از اجرا را باید تعطیل کنیم. مشروعیت مجلس در گروی اعتماد مردم است، کارآمدی مردم هم در گروی اعتماد نمایندگان است.

 

وی شفافیت در دیوان محاسبات و بخش های اجرایی در کشور را از مهمترین برنامه های خود عنوان کرد و گفت: ما معتقدیم نظارت باید پیشگیرانه باشد و جلوی جرم را بگیرد./

 

 

کد خبر 952007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha