به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله کعبی امروز پنجشنبه (8دی) در مراسم بزرگداشت 9دی در سخنانی با دعوت اصولگرایان به وحدت و بصیرت و حوصله گفت: شما هرچه فریاد دارید علیه منحرفان و اصلاح طلبان آمریکایی و فتنه گران و کسانی که می خواهند در این همبستگی رخنه کنند برآرید و همدیگر را دریابید.
وی تصریح کرد: اصولگرایان همانند دایره های متحدالمرکزی هستند که با محوریت ولایت فقیه به گرد هم می آیند و روحانیت همچنان چتر گسترده خود را بر همه جریان های اصولگرا افکنده است.
عضو خبرگان رهبری با دعوت از همه اقشار برای شرکت درانتخابات گفت: مردم با حضور گسترده خود در انتخابات اسفند ماه، خالق حماسه دیگری چون 9 دی باشند.
وی با اشاره به تاریخ روشنفکری در ایران گفت: روشنفکری بیمار غربی و جریان تجزیه طلبی در ایران به عنوان یک جریان معنویت ستیز و عدالت گریز و جریانی منفعل و وارداتی از مغرب زمین با عناوین و لعاب های دروغین متولد شد. این تفکر که اسلام جوابگو نیست و تحت عنوان ملی گرایی و سوسیالیستی وارد ایران شدند از گذشته دور تا زمان مشروطیت و انقلاب بر این تصور بودند که می توانند در ایران راه به جایی ببرند.
آیت الله کعبی با بیان اینکه جریان روشنفکری چیزی جز خیانت به استقلال و عزت و تمامیت و هویت اسلامی عاید کشورمان نکرد تصریح کرد: در کنار این جریان، هویت اسلامی که تجلی مکتب اهل بیت و تبعیت از روحانیت و مرجعیت شیعه بود ظهور و بروز یافت و معمار کبیر انقلاب بود که این ظرفیت عظیم ملت را به صحنه وارد کرد و اسلام و جهاد وتقوا و و آمیختگی دین و سیاست را به منصه ظهور رساند و با عنصر رهبری دینی و حضور مردم در صحنه انقلاب ایران در 22 بهمن سال 57 پیروز شد.
وی پیروزی انقلاب اسلامی در ایران را موجب بطلان بسیاری از تفکرات مخالف اسلام دانست و گفت: با این پیروزی آن اسطوره و افسانه ای که ساخته بودند که دین افیون توده هاست شکست خورد معلوم شد دین حیات بخش و حرکت آفرین است.
عضو مجلس خبرگان رهبری به دوران سازندگی اشاره کرد و گفت: دولتمردان در دولت سازندگی با وجود تاکید امام بر داشتن مدلی بر اساس اسلام ، الگوی ساخت و توسعه کشور را از روی الگوی توسعه غربی در پیش گرفتند.
آیت الله کعبی در ادامه افزود: این الگوی توسعه غربی می رفت که یک زاویه انحراف در انقلاب ایجاد کند که با روشنگری های مقام معظم رهبری جلوی این انحراف گرفته شد. زیرا در این توسعه غربی مقوله عدالت به فراموشی سپرده شد و شکاف اقتصادی میان دهک های جامعه زیاد شد. اشکال دیگر توسعه غربی این بود که محوریت آن رشد و تولید بود نه عدالت و توزیع.
وی ادامه داد: در این زمان رهبری دولت توسعه را تحمل و مدیریت کرد تا مسیر توسعه یک روز هم متوقف نشود اما در عین حال انحرافات را هم گوشزد می کردند.
وی اشکالات دولت اصلاحات را رواج هویت های جعلی و موهومی ذکر کرد و اظهار داشت: دردولت موسوم به جامعه مدنی هویت های جعلی و موهومی باب شده بود، هویت سه وجهی مجعول ایرانی اسلامی با دست مایه ای باستانی با شعار ایران برای ایرانیان رواج یافت که از افسانه های ایران باستان در کنار ابا عبدالله الحسین(ع) به عنوان حماسه یاد می کردند.در حالیکه رهبری اصلاحات واقعی مبارزه با فقر و فساد و تبعیض می دانستند. و رهبر در عین حال اوضاع را مدیریت کردند و کشور در مسیر رشد و پیشرفت قرار گرفت.
آیت الله کعبی در ادامه خاطر نشان کرد: دولت نهم مولود یک حزب و جریان نبود بلکه حاصل پیروزی گفتمان انقلاب و گفتمان مبارزه با فقر و گفتمان رهبری است. شکل گیری دولت نهم حاصل زحمات مخلصان و ولایتمداران بود.
وی با اشاره به جریان فتنه سال88 اظهار داشت: فتنه 88 عقبه ایدئولوژیک انحرافی سنگینی داشت که آنها در هشت سال دولت توسعه غربی و دولت جامعه مدنی استفاده کردند و با شبکه سازی به آموزش آشوب و اغتشاش پرداخته و فتنه 88 را راه انداختند.در مجموع تدبیر رهبری و نظام و ملت بود که فتنه به خاموشی گرایید این تدبیر برخاسته از آموزه های ناب و مذهب اهل بیت(ع) و ولایت است.
وی جریان فتنه 88 را دارای چند فاز دانست و یادآور شد: فاز اول آن آمادگی بود که در قبل از سوم خرداد انجام شد. فاز دوم آن عملیات فتنه بود که تا 29 خرداد ادامه داشت که با خطبه تاریخی رهبر انقلاب به پایان رسید.اما فاز بعدی که اغتشاش و خشونت و هرج و مرج بود آغاز شد. فاز چهارم آن مظلوم نمایی و کشته سازی و دعوت به آشتی ملی و سردادن شعار وحدت بود تا به رخنه دست یابند. در حالیکه با هوشمندی رهبر این رسمیت بخشیدن به فتنه گران نقش بر آب شد. فاز پنجم عقب نشینی برای حفظ خود بود اما اربابان و منافقین و بهاییان میدان داری کردند و در عاشورای 88 به عزاداری ها و امام راحل و شهدا اهانت کردن که در این زمان ملت با حرکت خودجوش حماسه نهم دی را رقم زدند.
عضو خبرگان رهبری در ادامه ابراز داشت: در این اثنا برخی خواص سکوت کردند برخی نیز وارد بازی فتنه گران شدند و جلوداری کردند. در این زمان بود که در واژگان سیاسی واژه خواص بی بصیرت متولد شد. مردم بارها بر علیه خواص بی بصیرت و ساکت اعلام بیزاری کرده و آنان را به همراهی با ولایت دعوت کردند.
وی ادامه داد: در حماسه 9 دی که ملت به پیروی از ولایت فقیه خلق کردند صحنه هماوردی عوض شد و برخی گفتند فتنه تمام شد و توصیه کردند که دیگر واژه فتنه بکار نبرند اما رهبری همواره روشنگری می کردند.
آیت الله مصباح یزدی مشارکت حداقلی، نفوذ در حاکمیت، ایجاد اغتشاش و آشوب در شهرهای کوچک و مناطق مختلف و ایجاد اختلاف در اردوگاه اصولگرایان به منظور نفوذ عوامل خود در مجلس را از برنامه های پروژه تجزیه طلبان و فتنه گران دانست و گفت: آنها هم اکنون می خواهند با استفاده از فضای انتخابات پروژه نفوذ به مجلس را عملی کنند.
پایان پیام/
نظر شما