محمدحسین محمدزاده، مدیر شبکه رادیویی قرآن در بازدید از خبرگزاری شبستان درباره روند نظارت این رادیو به عنوان نماینده سازمان صداوسیما در کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور بر اجرای طرح ملی حفظ قرآن به خبرنگار شبستان گفت: بنابر همکاری مطلوب دستگاه های عضو کمیسیون آموزش عمومی مقرر است تا تمامی این دستگاه ها طرح های خود را برای تصویب در کمیسیون و اجرای آن ارائه کنند.
وی اظهار کرد: خوشبختانه دستگاه ها مطابق با زمان بندی اعلام شده کار خود را در مسیر اجرای این طرح ادامه می دهند و رادیو قرآن نیز بر روند کار آنها نظارت های لازم را دارد.
محمدزاده درباره رویکرد رسانه ملی در تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت حداقل 10 میلیون حافظ قرآن تصریح کرد: سازمان صداوسیما در این مسیر دو رویکرد دورن سازمانی و برون سازمانی را دنبال می کند که در درون خود بر ظرفیت 40 هزار نفری پرسنل اتکا دارد و در برون سازمان به دلیل پوشش دهی فرا استانی و فرامرزی جمعیت های هزاران و حتی چند میلیون نفری را می تواند درگیر این طرح ملی کند.
مدیر رادیو قرآن با بیان این مطلب که در مرحله نخست حفظ جزء 30 توسط کارکنان رسانه ملی مورد تاکید است، عنوان کرد: علاوه بر نگاه خاص رادیو قرآن به اجرای این طرح در میان کارکنان رسانه ملی، به ارائه راهکارهای تحقق اهداف هر نهاد قرآی و نیز تطابق آنچه در نظر دارند با عملکرد آنها در حوزه برون سازمانی نیز اهتمامی ویژه دارد البته در این میان تعیین زمان توسط دستگاه های عضو کمیسیون آموزش عمومی قرآن برای اجرای این طرح نیز حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: اگر رادیو قرآن به عنوان نهاد ناظر بر اجرای طرح ملی حفظ زاویه ای را میان آنچه به عنوان طرح ابتدایی مطرح شده و آنچه در حال اجرا است دریابد، حتما تذکر را به دستگاه دارای این زاویه می دهد اما خوشبختانه تاکنون در این زمینه مشکلی پیش نیامده که نیازمند تذکر باشد.
محمدزاده با بیان این مطلب که اجرای طرح ملی حفظ همسو با جدول زمان بندی تدوین شده در ابتدای کار است، ابراز کرد: بنابر این زمان بندی هم اکنون ثبت نام از دانش آموزان متقاضی شرکت در این طرح به پایان رسیده که علی رغم پیش بینی مشارکت دو میلون نفر اکنون تعداد متقاضیان به نزدیک به سه میلیون نفر هم رسیده است.
وی با اشاره به تکفل مسئولیت دبیری طرح ملی حفظ قرآن توسط این رادیو در سازمان صداوسیما گفت: نبار مصوبات جلسه ای که با حضور قائم مقام رسانه ملی و نماینده تمامی معاونت های سازمان برگزار شد مقرر است تا هر یک از معاونت ها طرح مدنظر خود را برای این مهم ارائه کنند تا با اتکاء به آنها طرحی جامع تدوین و اجرایی شود .
محمدزاده از طراحی شش عنوان برنامه مرتبط با بحث حفظ آیات الهی در رادیو قرآن خبر داد و افزود: بنابر کارشناسی های انجام شده علاوه بر برنامه های آموزشی و تبلیغی ترویجی مقرر است طرح فراگیر زمستانی با محور حفظ را اجرا کنیم و انتظار است که این طرح فراگیر بتواند مخاطبان حداکثری را از میان عوام و خواص با خود همراه کند.
مسئول کمیته نظارت بر اجرای طرح ملی حفظ قرآن با اعلام آغاز اجرای طرح حفظ نور از زمستان در رادیو قرآن تصریح کرد: این طرح ویژه کارکنان رادیو قرآن و با استناد به جزء 30 اجرا می شود البته بنابر پیش بینی هایا نجام شده اگر اقتضائات زمینه را فراهم کند می توان وارد حوزه حفظ سور جزء 30 نیز شد اگرچه مقرر است اختتامیه این طرح همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار و در آن از برگزیدگان تجلیل شود.
وی درباره مزایا در نظر گرفته شده برای شرکت کنندگان در این طرح عنوان کرد: افزایش 20 درصدی حقوق به مدت سه ماه از جمله این مزایا است اما مقرر است که هر سه ماه یکبار برای تداوم این امتیازات محفوظات کارکنان به آزمون گذاشته شود.
محمدزاده درباره سیاستگذاری رادیو قرآن برای درگیر کردن عموم مخاطبان رسانه ملی در اجرای طرح ملی حفظ خاطرنشان کرد: وقتی عنوان فراگیر بر طرحی اطلاق می شود یعنی تلاش بر آن است که عموم مخاطبان از هر قشر و سن و جنسیتی با آن همراه شوند از این رو رسانه ملی تمامی شبکه های رادیو و تلویزیونی خود را در اجرای این طرح البته هر یک را از منظر نگاه خاصشان درگیر می کند.
طرح ملی حفظ قرآن از مصوبات کمیسیون آموزش عمومی قرآن به ریاست وزیر آموزش و پرورش است که درپی تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تربیت حداقل 10 میلیون حافظ در کشور در دیدار با قاریان در طلیعه ماه مبارک رمضان تدوین، تصویب و اجرا شده است و در فاز نخست بر حفظ اجزای 29 و 30 مصحف شریف به ویزه توسط دانش اموزان و فرهنگیان تاکید دارد. از این رو در مرحله ثبت نام آن بالغ بر دو میلیون نفر آمادگی خود را برای شرکت در آن اعلام کرده اند و جشنواره پایانی آن در اردیبهشت سال 91 برگزار می شود.
شایان ذکر است، محمدحسین محمدزاده، مدیر شبکه رادیویی قرآن شنبه، سوم دی ماه با حضور در خبرگزاری شبستان ضمن بازدید از محل این خبرگزاری از نزدیک با نحوه تولید، تدوین و انتشار اخبار و اطلاعات توسط خبرنگلاران حوزه دین، فرهنگ، اندیشه مطلع شد.
پایان پیام/
نظر شما