افزودن بخش نقد ادبی به جشنواره شعر فجر ضروری است

حامد حسینی خانی جای جریان قدرتمند نقد در بسترهای ادبی کشور را خالی دانست و گفت: وجود یک جریان نقد کانالیزه شده و هدفمند در کنار تولید و ارایه آثار ادبی موجب تولید آثار فاخر و ارزشمند می شود.

حامد حسینی خانی، شاعر افزوده شدن نقد ادبی به بخش های جشنواره شعر فجر را ضروری دانست و به خبرنگار شبستان گفت: نقد ادبی باید به عنوان یکی از رشته ها در جشنواره شعر فجر گنجانده شود تا به طور روشمند و دقیق به آُسیب شناسی شعر معاصر بپردازد و حتی شعرهای دوره های قبل و بعد و جریان های ادبی را بررسی و تحلیل کند.

 

حسینی خانی با اعتقاد بر اینکه آسیب شناسی آثار جشنواره  شعر فجر به ارتقای آن کمک موثری می کند، عنوان کرد: اگر نقاط ضعف و قوت آثار ارسالی به جشنواره مشخص شود و نقد خوب و منطقی در مورد این جشنواره صورت گیرد، می توان به رشد آثار ارسالی در سالهای آتی به این جشنواره امیدوار بود.

 

وی با بیان اینکه هر جشنواره و همایشی با آسیب هایی روبروست که باید بررسی شود، اظهار داشت: اگر رسیدگی به مشکلات و نقاط ضعف به طور پراکنده صورت گیرد، نتیجه ای حاصل نخواهد شد زیرا پراکنده کاری بازخورد مقطعی دارد نه عمقی.

 

به گفته این شاعر، اگر بدون تعصب و کینه ورزی آثار جشنواره شعر فجر نقد شود، بستر برای ورود همه افکار به این جشنواره باز و تمام صداها شنیده می شود و شاهد ارایه آثار مختلف و متنوعی به این جشنواره خواهیم بود.

 

وی که آثاری همچون"بخواب فروردین"، "یک شنبه صبح"، "مرا که برگ شدم" و "از این بهشت موازی" را در کارنامه کاری خود دارد، جای جریان قدرتمند نقد در بسترهای ادبی کشور را خالی دانست و افزود: باید با یک جریان کانالیزه شده و هدفمند در کنار تولید و ارایه آثار وجود داشته باشد. این کار بعد از چندین سال موجب خلق آثار ارزشمند و فاخر ادبی خواهد شد.

 

حسینی خانی خاطرنشان کرد: گردآوری شاعران با سلایق و اندیشه های مختلف به بهانه جشنواره شعر فجر اتفاق میمونی است که باعث تعامل و تبادل آرا و نظارت شاعران می شود، در آشفته بازاری که اخبار تولید شده ادبی به گوش همه نمی رسد، این محفل شعر و اطلاع رسانی در قالب جشنواره فجر بسیار خوب و به نفع شعر است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 95519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha