اجرای پویش ملی ایران همدل در هرمزگان/بنگاه های اقتصادی سهم خود را در حوزه فقرزدایی بپردازند

الهیاری از اجرای پویش ملی ایران همدل(طرح اطعام حسینی) هم‌زمان با سراسر کشور در استان هرمزگان خبرداد و گفت: این پویش شامل سه بخش بسته های معیشتی، پکیج لوازم التحریر و کیف و لباس دانش آموزان و وسایل ضروری منزل نیازمندان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « علی الهیاری » در نشست خبری با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری در رابطه با رزمایش همدلی، اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا، نسخه شفابخش گذر از شرایط فعلی، مطابق فرمایشات رهبری رزمایش کمک‌های مؤمنانه است.

 

وی با اشاره به نقش کمیته امداد در رزمایش همدلی، افزود: این نهاد به‌عنوان متولی امور رسیدگی به فقرا، به مسئله فقر در استان اشراف دارد و در اجرای طرح همدلی و کمک مومنانه می تواند نقش بسزایی داشته باشد.

 

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان در ادامه به تشریح برنامه های صورت گرفته در مرحله نخست رزمایش همدلی در کمیته امداد استان پرداخت و گفت: ۴۵ هزار بسته معیشتی به ارزش ۱۲ میلیارد تومان بین فقرا و نیازمندان توزیع و درمجموع ۲۵ میلیارد تومان خدمات و اطعام مردمی در ماه مبارک رمضان امسال به همت این نهاد ارائه شد.

 

وی همچنین به تبیین ابعاد مرحله دوم رزمایش همدلی و کمک‌های مؤمنانه کمیته امداد پرداخت و عنوان کرد: طرح اطعام حسینی نخستین بخش از این رزمایش است که در ماه محرم و صفر نذورات مؤمنین به سمت گره‌گشایی از مستمندان هدایت می‌شود.

 

الهیاری، تأمین لوازم التحریر و لباس و کفش دانش‌آموزان نیازمند را بخش دوم این رزمایش برشمرد و بیان کرد: با توجه به اینکه نزدیک بازگشایی مدارس هستیم و ۲۵ هزار دانش‌آموز تحت پوشش و ۷۰ هزار دانش‌آموز نیازمند، نیاز به کمک دارند در این پویش درصدد تأمین نیاز این تعداد دانش آموز هستیم.

 

وی با بیان اینکه در کنار لباس، کیف و کفش و لوازم‌التحریر، درصدد هستیم با بهره گیری از ظرفیت خیرین، گوشی هوشمند که یکی از نیازهای آموزش از راه دور است برای دانش آموزان نیازمند تهیه کنیم، افزود: تأمین لوازم ضروری منزل خانواده‌های نیازمند بخش دیگری از برنامه‌های این پویش ملی است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه امسال سعی خواهیم کرد با اولویت دادن به نیازهای اضطراری خانواده‌ها مشارکت خیرین را به سمت این نیازها هدایت کنیم تا رنگ محرومیت را در حد توان از چهره استان هرمزگان پاک کنیم، گفت: رسانه های می توانند در این زمینه به یاری امداد بشتابند.

 

وی در ادامه ضمن بیان بخشی از عملکرد کمیته امداد هرمزگان، افزود: میزان مشارکت های مردمی در پنج ماهه امسال 82 میلیارد تومان است که ۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش اکرام ایتام، ۲۵ میلیارد تومان بخش زکات و کفارات، ۴۰ میلیارد تومان رفع نیازهای تخصصی خانواده‌ها است.

 

الهیاری با بیان اینکه طی این مدت ۲۰۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در امر اشتغال و کارگشایی پرداخت شده است، اظهار کرد: ۱۰۳ مرکز نیکوکاری در سطح استان هرمزگان فعالیت می کنند که حدود ۱۲ میلیارد تومان کمک مراکز نیکوکاری به مردم نیازمند هرمزگان در سال جاری بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه ۲۴۶ مؤسسه خیریه نیز در این مدت با کمیته امداد هرمزگان مشارکت داشته اند، پیش‌بینی کرد که تا پایان ماه صفر برای پنج هزار کودک نیازمند جذب حامی داشته و ۱۷۵ هزار بسته غذایی و بیش از ۱۰۰ هزار غذای گرم بین نیازمندان توزیع شود.

 

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان در پاسخ به پرسش خبرنگار شبستان در رابطه با میزان مشارکت بنگاه های اقتصادی استان در زمینه فقرزدایی، تصریح کرد: بنگاه های اقتصادی و صنایع بزرگ به صورت پراکنده اقداماتی را انجام داده اند اما برای ملموس شدن این گونه فعالیت ها در سفره مردم، ساماندهی مشارکت اجتماعی این بنگاه ها یکی از ضروریت های مهم امروز است.

 

وی قرار گرفتن هرمزگان در بین پنج استان بالای فقر مطلق را زیبنده ندانست و خواستار ورود مدیریت عالی استان برای عملیاتی شدن طرح ساماندهی مشارکت اجتماعی بنگاهی های اقتصادی و صنایع بزرگ در راستای فقرزدایی شد.

 

 

 

 

کد خبر 960601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha