«جای پای ابراهیم» در بازار کتاب پیدا شد

محمد ناصری نویسنده سفرنامه حج «جای پای ابرهیم» از انتشار چاپ سوم این اثردر آینده ای بسیار نزدیک به کوشش انتشارات سوره مهرخبر داد.

محمد ناصری، نویسنده سفرنامه حج «جای پای ابرهیم» با بیان این خبر به خبرنگارشبستان،گفت: این اثر در سال 72به چاپ رسید و در سال 74 توسط وزارت فرهنگ و ارشاد به عنوان کتاب شایسته سال انتخاب شد.


وی افزود: «جای پای ابرهیم» کتاب صرفا یک سفرنامه خام نیست، بلکه مسائل آموزشی حج را نیز تا حدودی بازگو می کند، بنابراین برای افرادی که قصد مشرف شدن دارند مفید خواهد بود.
 

ناصری یادآور شد: درتالیف این اثراز سفرنامه های مطرحی چون «خسی در میقات» جلال آل احمد، کتاب «حج» دکتر شریعتی و سفر نامه ناصر خسرو الهاماتی را گرفته ام، اما بیشترین تاثیراز کتاب «حج» دکتر شریعتی است.


ناصری درباره نامگذاری اثرخود گفت: ازآنجایی که مقام ابراهیم جایگاه والا و چشمگیری در سفر حج است، این مقام والا دیدگان و اذهان هر زائری را به خود جلب می کند، بنابراین نام کتاب را جای پای ابراهیم گذاشتم که چاپ سوم اثر نیز با همین عنوان منتشر می شود.

 

وی تصریح کرد: چاپ سوم که تا یکی دو هفته آینده منتشر می شود، بدون تغییرات خاصی است تنها در این چاپ یکی از فصل های کتاب که شامل یک گفتگو بود را حذف کرده ام که البته ربطی به محتوای کتاب نداشت.


وی درباره جایگاه سفر نامه نویسی عنوان کرد: جایگاه سفرنامه نویسی به اتمام نرسیده است، اگرهر موضوعی در قالب مشخص و مدونی در آید نتیجه کار مطلوب می شود، سفرنامه چنین حالتی دارد و اگر به خوبی ایده‌پردازی شود و به تحریر درآید مورد استقبال همگان واقع می شود.


در بخشی از این سفرنامه آمده است: «دستت را ببوس بالای چشمهایت بگذار و راه بیفت.الله اکبر!شانه به شانه مردم می روی.موج پرشتاب جمعیت تو را می برد اما یادت باشد که باید خودت بروی.چون سنگ کوچکی نباشی که سیل جگعیت تو را بی اختیار ببرد.پای رونده ای باشی که خود با اشتیاق می رود.حتی اگر با جمع می روی-و باید با جمع بروی-اما باید با اراده خودت بروی. اگر جمع با قدرت خود بدون اراده ات تو را مجبور کرد که حرکت کنی آن بخش از حرکت تو قبول نیست. طوافت ناقص است. باید برگردی و خودت بروی. با پای خودت اما همپای مردم! شانه به شانه مردم. همصدا با مردم. اگر زبان ها چند تاست معنا ها یکی است و تو می نالی و می گویی، می گویی و می نالی، اما این اشک فرق می کند اینها اشک شوق است.»

 

محمد ناصری متولد 1345 نویسنده و از اعضای شورای نویسندگان مسجد جوادالائمهاست، وی علاوه بر سابقه طولانی معلمی ،معاونت انتشارات دفتر کمک آموزشی ،سردبیری مجله رشد جوان، مدیریت بخش آموزش فارسی به غیر فارسی زبانها و دبیری کارگاه قصه و رمان حوزه هنری را در کارنامه فرهنگی خود دارد. تالیفاتی چون«فریاد»مجموعه داستان برای نوجوانان،«یک قطره یک دریا»،«بهترین پرهیزکاران» و «دریا به دریا» زندگینامه داستانی مولانا و... از جمله آثار این نویسنده است.


پایان پیام/
 

کد خبر 96115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha