حجت الاسلام «موسی احمدی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش مساجد در بحث ساماندهی کمک های مردمی در ماه محرم گفت: بحث عزاداری ها در ماه محرم یکی از سنت هایی است که به آن تاکید و سفارش شده است و ائمه در زمان حیات شان در اقامه عزاداری ابا عبدالله الحسین سفارش کرده اند و تاکید شده است که این عزاداری ها چه به صورت فردی و جمعی انجام شود حتی در زمان حکومت های ظالمانه نیز شاهد بودیم که مردم در خانه هایشان به صورت مخفیانه عزاداری امام حسین را برپا می کردند و این فرهنگ عاشورا دست به دست و نسل به نسل به ما رسیده است تا امروز با این شکوه و جلال و جبروت برگزار شود.
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امسال که بحث ویروس منحوس کرونا پیش آمده است، برگزاری این مراسم از چند جهت حائز اهمیت است؛ نخست اینکه باید این عزاداری ها با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ سلامت مردم برگزار شود و در عین حال آنچه را که در شان ابا عبدالله الحسین است را به جا بیاوریم.
نماینده مردم کنگان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید متناسب با موقعیت، زمان و مکان پروتکل ها را رعایت کنیم و در واقع بین اقامه عزا و رعایت پروتکل ها به یک جمع بندی برسیم و عزاداری ها را داشته باشیم.
وی ادامه داد: موضوع دیگری که در عزاداری امام حسین همواره وجود داشته است، بحث اطعام کردن است که باید امسال متناسب با پروتکل های بهداشتی انجام شود. در حال حاضر باید آن چیزی را که مردم تحت عنوان نذورات هر سال داشته اند توسط مساجد و هیئت های مذهبی ساماندهی شود و در قالب مواد غذایی در اختیار اقشار آسیب پذیر قرار گیرد.
وی ادامه داد: گرچه در سال های گذشته نیز شاهد بودیم که در ماه محرم دستگیری از افراد نیازمند جزو فرهنگ عاشورا بود ولی امسال معتقدیم با توجه به شرایط پیش آمده باید این موضوع تقویت شود. متولیان مساجد همچنین هیئت های مذهبی و حسینیه ها و تکایا باید این کمک ها را مدیریت کنند تا این کمک ها به اقشار نیازمند و آسیب پذیر برسد./
نظر شما