اصلاح قوانین وضع شده که مغایر با سیاست های اقتصاد مقاومتی ضروری است

حدادی با اشاره به اهمیت اجرایی شدن قوانین معین در جهت رشد تولید و اقتصاد گفت: بعضی از قوانین وضع شده در مجلس شورای اسلامی مغایر با سیاست های اقتصادی مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « علی حدادی» طی نشست با اعضاء هیئت مدیره سازمان بسیج رسانه که دوشنبه 10 شهریور در فرهنگسرای کوثر برگزار شد گفت: قوانین وضع شده ای از طرف مجلس شورای اسلامی وجود دارد که خود یکی از موانع تولید است.

نماینده مردم شهرستان ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: بیش از 11 هزار قانون در طول این سال ها وضع شده است و این درحالی است که متاسفانه به صورت اجرایی در نیامده است.

 وی توضیح داد: سیاست های کنونی رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث اقتصاد مقاومتی با وجود بعضی از قوانین وضع شده در مجلس کنار گذاشته شده است.

حدادی تصریح کرد: در بحث قانون مالیات ایراداتی وجود دارد که باید اصلاح گردد که یکی از آن ها خارج کردن انحصار واردت از دست افرادی است که هیچ مالیاتی پرداخت نمی کنند.

وی با اشاره به اهمیت توجه به مسئله مالیات به عنوان یکی از شاخص های مورد اهمیت در ایجاد شکاف طبقاتی غنی و فقیر در جامعه خاطرنشان کرد: انحصار واردات در دست عده ای است که هیچ مالیاتی پرداخت نمی کنند و از طرف دیگر افرادی که درآمد حداقلی دارند، مالیات می پردازند.

این استاد دانشگاه با اشاره به این مطلب که ما هرچه داریم از مکتب سید و سالار شهیدان کربلای حسینی است مطرح کرد: امروز هر یک از مسئولان خود را سرباز ولایت بدانند و در این راه با شناخت جبهه حق و پرهیز از دنیاطلبی و خواهش های دنیوی در جهت حل مشکلات معیشتی مردم قدم بردارند.

وی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی با اعتماد مردم فعالیت خود را در طول این سه ماهه اخیر با جدیت آغاز کرده است، توضیح داد: اقتدار ملی امروز ایران اسلامی به واسطه خون پاک شهداء انقلاب اسلامی است که برای حفظ کیان ایران اسلامی از تمامی تعلقات دنیوی خود گذشتند.

نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: شفاف سازی برنامه ها و اقدام های مسئولان به این معنا است که در کنار مردم در شرائط کنونی اقتصادی هستیم.

حدادی توضیح داد: در جریان بهبود وضعیت زندگی مردم در استان البرز شاخص های ویژه ای وجود دارد که با توجه به میزان سهم تولید ناخالص داخلی و توزیع اعتبارها، سهم مردم استان البرز مشخص می شود.

وی تصریح کرد: امروز در روستای خسبان که چسبیده به شهر طالقان است مردم با دبّه آب به منازل خود می برند و این در حالی است و سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که حق آبه سد طالقان در طول این 15 سال گذشته به کجا رفته است؟

این استاد دانشگاه اظهار کرد: گناه مردم طالقان چیست؟ اینکه تا این اندازه نجیب و مظلوم هستند که از حق آبه سدّ طالقان و دیگر امکانات محروم هستند.

نماینده مردم استان البرز در مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی این نشست صمیمانه مطرح کرد: ایران اسلامی بسترساز تمدن نوین اسلامی است و در این مسیر خبرنگاران و اصحاب رسانه مطالبه گر و منتقد مسئولان هستند؛ به شخصه در جهت رفاه و تأمین معیشت خبرنگاران در مجلس شورای اسلامی تلاش خواهم کرد.

کد خبر 966533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha