سید محمد ضیغمیان، مسئول روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک کرمانشاه و آفریننده این اثر به خبرنگار شبستان گفت: این کار هنر کانسپت (مفهوم) با عنوان ( ما و مدرنیته ) در ترکیب زمینه ای با دیگر آثار در قالب یک کار سه لتی در نمایشگاه هفته پژوهش کرمانشاه ارائه شد.
وی تصریح کرد: این اثر متشکل از میز تمدن با جزییاتی در اطرافش است که به صورت ترکیبی روی هم سوار شده اند و کلیت کار را تشکیل می دهند.
ضیغمیان، عنوان کرد: این کار فریمی بلند است که به شیوه ی اینستالیشن اجرا شده و برشی است طولی از زندگی ما در جهان مدرنیته، که در حال غرق شدن در آن هستیم و به صورتی غیر اصولی از سنت هم بریده شده ایم اما بازگشت به "صفحه ی قبل" هم فرایندی بهتر از سکون حال حاضر ما را در بر ندارد.
مسئول روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک کرمانشاه، بیان کرد: سازنده ی این کار همچنین اعتراضی مستقیم را به توقف تولید کاست در ایران را با قرار دادن چندین کاست شکسته در زمینه ی کار به نمایش گذاشته است.
ضیغمیان، اعلام کرد: اینستالیشن آرت (هنر چیدمان) هنری است که مواد مجسمه سازی و دیگر رسانه ها را به کار می بندد تا شیوه ی رویا رویی ما با فضایی مخصوص را اصلاح کند.
وی اضافه کرد: اینستالیشن آرت لزوماً به فضای نمایشگاه محدود نیست و می تواند به هر مداخله مادی در فضاهای عمومی یا خصوصی روزمره اشاره کند.
مسئول روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک کرمانشاه، بیان کرد: اینستالیشن آرت تقریباً همه اشکال رسانه را در هم می آمیزد تا تجربه ای غریزی و یا مفهومی در محیطی مشخص خلق کند.
وی افزود: مواد مصرفی در اینستالیشن آرت معاصر از مواد طبیعی و روزمره تا رسانه های جدید همچون ویدئو، صدا، پرفورمنس، کامپیوتر و اینترنت را شامل می شود البته برخی اینستالیشن ها مختص مکان (site-specific) هستند و به گونه ای طراحی شده اند که وجودشان در گرو مکانی است که برای آن طراحی شده اند.
گفتنی است، در غرفه دانشگاه فرهنگ و هنر در نمایشگاه پژوهش هشت اثر نقاشی نیز از استاد محمد رضا محمدی پور و استاد بشیر نظری به نمایش عموم در آمد.
پایان پیام/
نظر شما