خبرگزاری شبستان _ شیروان؛ همزمان با سی و یکمین سالگرد شهادت جانبازشیمیایی شهید مظفر درتاج مروری خواهیم داشت بر سرگذشت شهید از دوران طفولیت تا زمان شهادت که مجروحیتش یکسال بیشتر طول نکشید. شهید مظفر درتاج سال 1324 در روستای قلجق از توابع بخش مرکزی شهرستان شیروان در خانوادهای متدین چشم به جهان گشود، او فردی مهربان و مردم دار بود و ازآنجا که تک پسر خانواده بود در امور کشاورزی و دامداری همیشه کمک دست پدر بود و احترام به پدر و مادر و انجام امور والدین تأکید ویژهای داشت.
شهید هیچگاه دوست نداشت که کسی از ایشان دلگیر و آزردهخاطر شود و زمانی که 23 سال بیشتر نداشت پدر خود را از دست داد و با ادامه دادن کار پدر در امور کشاورزی و دامداری به همراه مادر و خواهرانش به زندگی ادامه داد که پس از گذشت چند سال بنا به فرموده و سنت پیامبر در سال 1348 ازدواجکرد و به همراه همسر و خانواده از روستا به شهرستان نقل مکان کرد.
در سال 1350 اولین فرزند وی به دنیا میآید و ازآنجاکه شهید ارادت خاصی نسبت به ائمه و علمدار کربلا دارد نام او را «عباس» گذاشت و پس از آمدن به شهر، در کارخانه قند شیروان و سپس در کارخانه الیاف در سال 1354 مشغول به کار و فعالیت شد.
در سال 57 با اوجگیری انقلاب و پیروزی آن و در ادامه آغاز جنگ تحمیلی ایشان بهعنوان بسیجی مخلص فعالیتهایی را در پشت جبهه انجام داد و همیشه برای اعزام شدن به جبههها به خاطر تک پسر بودن شان و اینکه نانآور و پشتیبان خانواده بودند با ممانعت مادر و همسر مواجه می شد ولی درنهایت با توجه به ارادتش به امام (ره) و اینکه حضورش در جبهه را انجام تکلیف دینی میدانست بهعنوان بسیجی از سمت سپاه پاسداران اعزام شده و برای خاک و ناموسش تا پای جان ایثار و جانفشانی میکند که پس از چند بار اعزام در اردیبهشتماه 1368 در منطقه عملیاتی فاو براثر حمله شیمیایی دشمن دچار مسمومیت شده و به درجه جانبازی نائل میآید که پسازآن جهت مداوا به پشت خط انتقال داده میشود.
جانباز شیمیایی شهید مظفر در تاج پسازآن که دچار مشکلات شدید ریوی میشود یک سال پایان عمر خود را گاه در منزل و گاه در بیمارستان امام رضا (ع) گذران میکند که درنهایت 13 شهریور سال 68 به دلیل مشکلات شدید تنفسی و ریوی برای آخرین بار در بیمارستان امام رضا (ع) بستری میشود که پس از آن به علت اثرات ناشی از گازهای شیمیایی جان به جانآفرین تسلیم میکند و به فیض عظمای شهادت نائل میآید و آخرین فرزند شهید که تنها 40 روز دارد داغ فراغ پدر را میچشد و خاطرهاش از پدر فقط قاب عکس روی طاقچه میشود.
جانباز شهید روز بعد از شهادتش بر روی دستان امت شهیدپرور طی تشییع باشکوهی، در گلزار مرکزی شهدای شیروان برای همیشه فارغ از هرگونه درد و رنج دوران جنگ در منزل ابدیاش آرام میگیرد.
شهید دارای خصوصیات اخلاقی همچون فردی مهربان اهل خانواده بود و همیشه به آنها عشق میورزید، احترام مادر و همسر را همیشه حفظ میکرد و مردمدار بود و هیچگاه حاضر نمیشد کسی از ایشان دل گیر و یا ناراحت باشد. شهید در وصیت نامه خود می نویسد: حفظ حجاب و خواندن نماز را همیشه از اولویتهای اول و مهم زندگیتان قرار دهید.
ترویج و تثبیت فرهنگ جهاد و شهادت، تبیین اندیشه والای شهیدان و گسترش فرهنگ دینی و احیای روحیه جهادی و انقلابی در جامعه وظیفه ای همگانی است. در دوران مختلف شهدای گرانقدری تقدیم نظام اسلامی شدند که با گرامیداشت یاد و خاطره این عزیزان، میتوان راه و سیره آنها را در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ادامه داد و دشمنان را بیش از همیشه نا امید کرد.
رزمندگان ایران اسلامی با تبعیت محض از ولایت فقیه وارد میدان مقابله با دشمن متجاوز شدند و با تقدیم جان ارزشمند شان از آرمانها و ارزشهای نظام صیانت کرده و برگ زرین تاریخ انقلاب را به نام خود ثبت کردند.
امنیت و پایداری امروز جامعه مدیون خون شهداست، جنگ با دشمنان از جمله ضد انقلاب نماد ایثار و پیروزی حق علیه باطل است و نسل امروز باید ادامه دهنده راه شهدا و ایثارگران باشد.
آرامش و اقتدار کنونی کشورمان مدیون حماسههای شهدا و گذشت و فداکاری خانواده این عزیزان و همه کسانی که هستی و عزیزترین دارایی خود را در راه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فدا کردند، است.
تروریستها و ضد انقلاب باید بدانند، اقدامات کور تروریستی کوردلان کمترین خللی در عزم ارادت ملت ایران به ویژه مردم ایران در دفاع از دستاودرهای نظام اسلامی وارد نخواهد کرد.
شهدا محور همبستگی و انسجام همه گروهها بودند و در جبهه های جنگ با اهدای جان خود درخت انقلاب اسلامی را تنومند کردند. امروز تشعشع نظام و طرح تمدن سازی نظام اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب به برکت ایثارگری و فداکاری شهدا حاصل شده است.
ارزش شهادت را با هیچ عمل دنیایی نمیتوان نشان داد و انجام کار در شان شهدا کاری دشوار است که باید از تمامی ظرفیتهای فرهنگی و هنری شهرستان برای اعتلای فرهنگ جهاد و شهادت استفاده شود.
با توجه به جنگ اقتصادی و روانی دشمن ، راه مقابله با تحریم دشمن، فرهنگ جهادی، روحیه انفلابی و انسجام ملی است. فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ پایمردی، مقاومت و پیروزی است که راه شهیدان، مسیر نورانی خدمت صادقانه به مردم و پاسداشت ارزش های والای انقلاب اسلامی است.
نظر شما