کاهش آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستان نشان دهنده مهار بیماری نیست

رعیت دوست گفت: کاهش آمار بیماران بستری در بیمارستان نشان دهنده مهار بیماری نیست بلکه تا حدود زیادی نشان از عدم مراجعه بیماران به بیمارستان دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جهرم، «اسماعیل رعیت دوست»، امروز (دوشنبه ۱۷ شهریور) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برنامه ریزی برای ارائه خدمات به مراجعین با علائم مشکوک به کرونا و یا ابتلای قطعی به این بیماری از پیش از ورود این ویروس در شهر جهرم انجام شده است، گفت: بر این اساس اقدامات جدا سازی فضای اورژانس بیمارستان پیمانیه برای خدمات رسانی به ۲ گروه بیماران کرونایی و غیر کرونایی انجام و در زمان مواجهه با این بیماری، پزشکان و پرستاران این مرکز در آمادگی کامل بودند.

 

رئیس بیمارستان پیمانیه جهرم در خصوص اقدامات اورژانس بیمارستان پیمانیه طی این مدت افزود: طبق هماهنگی های انجام شده با معاونت درمان و مرکز اورژانس ۱۱۵، بیماران مشکوک به کرونا که حال عمومی مساعدی ندارند و به خصوص دارای علائم تنفسی شدید تر  هستند مستقیما به اورژانس پیمانیه منتقل و اقدامات تشخیصی و درمانی برای آنها توسط متخصص طب اورژانس انجام و بیماران، پس  از پایداری بر اساس وضعیت عمومی به بخش مربوطه و یا ICU  تحویل داده می شوند.

 

وی ادامه داد: بیماران با علائم مشکوک به کووید۱۹، مثل تب و تنگی نفس و سرفه که شخصا به این مرکز درمانی مراجعه می کنند توسط واحد تریاژ اورژانس که همگی از پرستاران با تجربه هستند، ویزیت شده و طبق هماهنگی با پزشک عمومی واحد سرپایی و یا متخصص طب اورژانس، تحت درمان و یا به بخش مربوطه منتقل می شوند.

 

این متخصص طب اورژانس با اشاره به اینکه درصد اشغال تخت در بخش های ویژه بیمارستان جهرم از زمان شیوع کرونا تاکنون ۹۴ درصد بوده است، گفت: ۷۴ درصد از تخت های بخش های عادی نیز با بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اشغال بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه آمار  مبتلایان کرونا در جهرم طی هفت ماهه اخیر یکسان نبوده و به‌صورت متناوب روند کاهشی و افزایشی داشته است، خاطرنشان کرد: در ماه‌ اسفند بیش از  500 نفر از مبتلایان به اورژانس بیمارستان پیمانیه مراجعه  کردند که این میزان در فروردین واردیبهشت تا میزان متوسط 300 نفر کاهش یافت، اما از نیمه دوم خرداد ماه تا پایان تیر ماه آمار مراجعه روزانه رشدی سه برابری داشته است.

 

رعیت دوست با بیان اینکه در مجموع پنج پزشک متخصص طب اورژانس، ۵۸ نفر پرسنل پرستاری به صورت شیفت در گردش و هفت پزشک عمومی در اورژانس بیمارستان پیمانیه فعال هستند خاطر نشان کرد: در این مدت تعداد ۱۴ نفر از پرستاران و یک نفر از پزشکان بخش اورژانس این بیمارستان به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

 

رئیس بیمارستان پیمانیه، کاهش کلی آمار بیماران طی روزهای اخیر نسبت به ماه های نخستین همه گیری کرونا را زنگ خطر دانست و تصریح کرد: کاهش آمار بیماران بستری در بیمارستان لزوما نشان دهنده مهار بیماری نیست بلکه تا حدود زیادی نشان از عدم مراجعه بیماران به بیمارستان دارد که نهایتا با حال عمومی نامساعد و در در مراحل انتهایی بیماری در شرایطی نامطلوب توسط همکاران ۱۱۵ به بیمارستان منتقل می شوند؛ این در حالی است که در ماه های نخست شیوع، مبتلایان با علایم اولیه سریعا به بیمارستان مراجعه و تحت درمان و پیشگیری قرار می گرفتند. 

 

 رعیت دوست در پایان بر پایبندی و رعایت همیشگی اصول بهداشتی تاکید کرد و گفت: برای این بیماری ناشناخته هنوز درمان قطعی وجود ندارد و تنها راه مقابله با آن پیشگیری و مراجعه زودهنگام در صورت ابتلا است.

 

کد خبر 969008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha