به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «علی حیدری» امروز( ۱۹ شهریور) در مراسم تکریم و معارفه مدیر مدرسه علمیه الحجه(عج) با اشاره به اینکه فعالیت مدیر یک مدرسه علمیه در واقع یک کار اداری نیست بلکه امری معنوی و جهادی است که زمان و وقت نمی شناسد و همیشه آماده تلاش و مجاهدت است، گفت: مدیران مدارس با وجود محرومیت و محدودیت امکانات برای انتقال مطلوب آموزه های دین و اهل بیت علیهم السلام با نیت معنوی به فعالیت مشغول هستند.
مدیر امور مدارس حوزه علمیه خراسان افزود: «برنامه ریزی دقیق در امورات فرهنگی، سیاسی، بصیرتی، تبلیغی، آموزشی، پژوهشی و غیره»، «ایجاد انگیزه و نشاط علمی برای طلاب» و «اهتمام به مباحثه و نظارت اساتید بر مباحثات» از جمله شاخص های یک مدیر موفق است.
حجت الاسلام حیدری، گره گشایی و دلسوز بودن را از دیگر ویژگی های یک مدیر موفق ذکر کرد که مدیران مدارس باید نسبت به آن دقت داشته و طلبه را به عنوان فرزند خود بدانند و در مسیر خدمت خویش این دغدغه پدرانه را لحاظ کنند تا نتیجه مطلوب تعلیمی و تربیتی به دست آید.
وی به شناخت و هدایت استعداد طلبه از همان ابتدای سطح یک تاکید و یادآور شد: این امر یکی از نکته هایی است که از مدیر و مجموعه یک مدرسه علمیه انتظار می رود تا طلبه برای آینده خود تصمیم مطلوبی بگیرد و در این زمینه برخی از مدارس الگوهای مناسبی هستند که به خوبی از فرصت ها استفاده کرده تا بنیه علمی، اخلاقی، تربیتی، آموزشی وبینش سیاسی طلاب تقویت و رشد یابد.
مدیر امور مدارس حوزه علمیه خراسان: با اشاره به وضعیتی که در شرایط شروع سال تحصیلی امسال با وجود بیماری کرونا هست، توصیه کرد که وضع موجود، موجب تضعیف کارها نشود و امور آن با حساسیت و هدایت کامل و تمام انجام شود.
وی تاکید کرد: حوزه علمیه خراسان با همت مدیران مدارس وضع تحولی خوبی داشته و در عرصه های مختلف فرهنگی، سیاسی، بصیرتی، انقلابی، آموزشی، پژوهشی و غیره بروز بوده و آنان با مسائل روز آشنا هستند که خروجی این برنامه تربیت طلبه ای جامع و در تراز مکتب اهل بیت علیهم السلام برای گام نهادن در مسیر تمدن نوین اسلامی، خواهد بود.
نظر شما