باید به سراغ سواد تجسمی رفت

عبدالحمید پازوکی معتقد است ارزش زبان تجسمی تا حدودی ضعیف شده است و زبان تجسمی به عنوان یک مبدا و مبانی باید بیشتر برای دانشجویان شرح داده شود و می بایست به سراغ سواد تجسمی رفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالحمید پازوکی؛ عضو هیات انتخاب آثار دوسالانه نقاشی گفت: بیشتر آثار دوسالانه با تم "نگاهی نو به مکتب هرات"به اندازه کافی توانسته بودند، مفهوم را نشان دهند. مکتب هرات، مفهوم مهمی است و از یک دوسالانه نمی توان انتظار داشت که همه موفقیت ها را برای به تصویرکشیدن این موضوع محقق کند اما این دوسالانه شروع خوب و مناسبی برای توجه به مکتب های نقاشی ایرانی است و نتایج مثبتی دارد.


پازوکی ادامه داد: آشنایی لازم و جامع در میان خیلی از جوانان تازه کار درباره مکاتب هنری ایرانی هنوز وجود ندارد و برای این آشنایی به یک سواد تجسمی بسیار بالا نیاز است. این دوسالانه آغاز مناسبی است و بیشتر آثار دوسالانه نشانه هایی از مکتب هرات گرفته اند که بسیار مهم و تاثیرگذار است. تاثیر و نتایج چنین مضامینی در جریان نقاشی امروزی به این زودی ها نخواهد بود چون هنوز جوان های امروزی به لحاظ تجسمی پخته نیستند و به کارگیری این موضوع ها، می تواند توجه آنها را جلب کند. این حرکت اولیه یعنی پرداختن به مکتب هرات در دوسالانه درحد خودش موفق بوده است تا دانشجویان و نسل جوان در ارتباط با این مضامین اطلاعی بدست بیاورند و کار کنند.


بنابر گزارش ستاد خبری هشتمین دوسالانه ملی نقاشی ایران، وی با اشاره به انتخاب آثار دوسالانه گفت: با آثاری که به دوسالانه نقاشی ارائه شده است می توان تصویر و شناختی از وضعیت امروزی هنر و نقاشی به خصوص در مجامع آموزشی به دست آورد.


هیات انتخاب با دقت و حساسیت و در نظر گرفتن سطح هنری دوسالانه سعی کرد بهترین آثار به لحاظ تکنیکی و محتوایی را انتخاب کند. هشتمین دوسالانه ملی نقاشی ایران در بخش نگاهی نو به مکتب هرات؛ بخش آزاد ؛ نمایشگاه آثار هنرمندان پیشکسوت ، ورک شاپ و نمایشگاه آثار ورک شاپ در موسسه فرهنگی، هنری صبا در تهران و نگارخانه آرتین مشهد برگزار شده است و تا 3 بهمن ماه ادامه دارد .
 

پایان پیام/

کد خبر 96996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha