به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، ظهر امروز سه شنبه (۲۵ شهریور) جلسه شورای اداری شهریور ماه ۹۹ در شهرستان گچساران با حضور مسئولان شهرستانی برگزار شد.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان گچساران، در این نشست اظهار کرد: در بحث آموزش و پرورش، بخشنامه صریح زده ایم که هیچ مدرسه ای هیچ دانش آموزی را نمی تواند به اجبار به سر کلاس مدرسه بیاورد.
«ایوب مقیمی» افزود: حضور دانش اموز بین ۱۰ تا ۱۵ درصد هست، و رفته رفته استقبال از حضور در کلاس ها کمتر می شود، استقبال دانش اموزان روستایی از مدارس شهری بیشتر است. در مدارس سمپاد، به لحاظ فشار اولیا و دانش آموزان، استقبال بیشتر است.
وی بیان کرد: سامانه ای برای تکمیل فضای آموزش مجازی داریم، به این شیوه که معلم در کلاس تدریس می کند و همه دانش آموزان به صورت آنلاین در کلاس حضور دارند، که این سامانه هزینه های زیادی دارد، هزینه ماهیانه شارژ این سامانه در هر مدرسه یک میلیون تومان است.
مقیمی اظهار کرد: مدارس سمپاد و شاهد ما درخواست برای اجرای این سامانه را دارند. ولی مدارس عادی ما توانایی اجرای این برنامه را ندارند و از برنامه شاد استفاده می کنند که سیستم شاد نیز تقریبا شبیه به همین سامانه است.
وی با بیان اینکه روزانه بیش از ۲۰ مدرسه را بازدید می کنیم؛ اظهار کرد: تهیه وسایل بهداشتی از عهده آموزش و پرورش خارج است، بسیاری از مدارس ما شهریه نگرفتند، با چه هزینه ای وسایل بهداشتی تهیه کنند؟
رئیس آموزش و پرورش گچساران تصریح کرد: از همکاران در شورای اداری خواستارم که اداراتی که می توانند، کمک کنند، وسایل و ابزارهای بهداشتی در اختیار ما بگذارند تا به مدیران مدارس داده شود، و فرزندان ما و شما و مردم از این نظر با مشکلی مواجه نشوند.
مقیمی اظهار کرد: همکاران من در مدارس اعم از مدیران و معلمان و در حوزه ستادی کوتاهی نمی کنند، اگر توفیقی باشد مرهون زحمات این عزیزان است، همکاران ما هم فرزند دانش آموز دارند و در این خصوص کوتاهی نمی کنند.
وی افزود: با توجه به شرایط قرمز شهرستان اصلا موافق بازگشایی مدارس نیستیم ولی اسناد بالادستی از ما می خواهند این گونه باشد، تصمیم گرفتند و ما هم اجرا می کنیم.
در ادامه نشست معاون فرماندار گفت: در خصوص تشکیل جلسات مبارزه با ویروس کرونا، تاکنون ۴۵ جلسه برگزار شده و ۴۴۹ مصوبه داشته ایم، بیش از ۴۱۵ گشت مشترک برای بحث رعایت دستورالعمل های بهداشتی داشتیم.
سجادپور افزود: طرح ملی ساماندهی اجتماعی با محوریت محله ها، طرح کمک های مومنانه، از جمله طرح های خوبی بود که اجرا شد.
وی با بیان اینکه گچساران در مسیر ترانزیت چند شهر است و همین باعث شده زودتر به وضعیت قرمز درآید گفت: طبق آخرین مصوبه ستاد کرونا، به منظور جلوگیری از روند بیماری، باید از ظرفیت دهیاران و بخشداری استفاده شود، به اداره آموزش و پرورش شهرستان توصیه شده نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی توجه بیشتری داشته باشند، به چند اداره به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی تذکر کتبی داده شده است.
وی افزود: به بعضی دفاتر پیشخوان و چند پمپ بنزین در مسیر باشت تا گچساران تذکر داده شده و در صورت عدم رعایت بهداشت با متخلفین برخورد خواهد شد.
بر پایه این گزارش در ادامه سرپرست مرکز بهداشت و درمان گچساران در این نشست گفت: تاکنون ۴۳۳۳ مورد نمونه گرفته شده که از این میزان ۲۸ درصد موارد مثبت شده اند، ۵۲ درصد آقا، ۴۸درصد خانم مبتلا به کرونا شده اند، ۹۰ درصد از جامعه شهری، و ۱۰درصد از جامعه روستایی مبتلا به بیماری شدند.
آرین غلامیان، اظهار کرد: از این میزان ۳۱درصد مبتلایان کارمند هستند،از موارد مبتلا به کرونا ۲۹ مورد در بیمارستان شهید رجایی و ۵ مورد در بیمارستان نفت بستری هستند.
وی خاطر نشان کرد: ۳۵ مورد فوتی داشته ایم، ۲۳ مورد در شهرستان و ۱۲ مورد در بیمارستان شهید جلیل فوت شده اند، موارد فوتی در مرداد و شهریور به مراتب کمتر از خرداد و تیر شده است ولی نگران فصل سرما و افزایش بیماری در این فصل هستیم.
نظر شما