شهادت, مرگ نیست بلکه مسیری است که انسان خود انتخاب می کند

حجت الاسلام اباذر بیگی گفت: شهادت مرگ نیست بلکه مسیری است که انسان خود آگاهانه انتخاب می کند که اهمیت و ارزش شهید و شهادت نیز از همین جا سرچشمه می گیرد.

 «حجت الاسلام اباذر بیگی» در گفتگو با خبرنگار شبستان در ارومیه گفت: شهادت درجاتی دارد که عالی ترینش جهاد در راه خداست.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: شهادت در آموزه های دین اسلام به عنوان یک ارزش و فضیلت والا مطرح است و با آموزه‌های عمیقی همچون جهاد پیوند ناگسستنی دارد.

 

 وی با بیان اینکه واقعه کربلا و شهادت امام حسین(ع) در جایگاه شهادت در نزد شیعیان افزوده است، تصریح کرد: سمیه و عماریاسر اولین شهدای زن و مرد در راه اسلام بودند که به دست ابوجهل به شهادت رسیدند.

 

 این مسئول اضافه کرد: لقب سیدالشهدا پس از جنگ احد برای حمزه عموی پیامبر(ص) به کار می رفت که پس از واقعه کربلا بیشتر مراد  از سیدالشهدا امام حسین(ع) است.

 

بیگی خاطرنشان کرد: شهادت به معنی حضور خبر قطعی معنا شده است که بر اساس آن شهید هر یک از معانی «حاضر، بیننده و خبر دهنده» را می تواند داشته باشد که این مهم نشان از این موضوع است که شهید هیچ وقت نمی میرد و همیشه شاهد و ناظر است.

 

 مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی تصریح کرد: در فرهنگ اسلامی شهادت مانند یک معیار ارزش گذاری شناخته می شود و مسلمانان برای نشان دادن ارج و بزرگی برخی افعال آنان را با شهادت قیاس می کنند.

 

 وی اضافه کرد: سفارش قرآن به مومنان این است که وقتی اسلام و جامعه اسلامی نیازمند فداکاری جانی است در آن تردید نکنند.

 

 این مسوول با بیان اینکه شهید از جمله شفاعت کنندگان در قیامت است، گفت: سه گروه که در روز قیامت به شفاعت بر می خیزند و خداوند شفاعت شان را می پذیرند یکی پیامبران و علما و دیگری شهدا هستند.

 

 بیگی بیان کرد: امام حسین(ع) و یارانش مکتبی بزرگ و عظیم را در دنیا پایه گذاری کردند که قیام ها و جهاد های بعد از خود را نیز مدیریت می کند.

کد خبر 972218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha