به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز اطلاعرسانی روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، رضا عوضپورگفت: روز گذشته با حضور در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گزارشی از نحوه تخصیص معوقه های کارانه و فوقالعادههای ویژه کارکنان کادر درمان را ارائه داد.
وی در این جلسه در پاسخ به سوالات نمایندگان درباره علت تاخیر در پرداخت کارانه کادر بهداشت و درمان، یادآورشد: کارانه باید از محل درآمد اختصاصی دانشگاه و ظرفیت و هزینههای جاری بیمارستانها و کادر درمان از جمله پزشک و پرستار به عنوان حق العمل به کادر درمان اختصاص یابد.
به گفته عوض پور، شیوع ویروس کرونا منجر به کاهش درآمد اختصاصی دانشگاهها شد، سازمان برنامه و بودجه، خود را مکلف به تامین آن میداند تا از محل بودجه عمومی، اعتبار کارانه آنان را تامین و با پرداخت به سازمانهای بیمهگر یا پرداخت مستقیم به وزارت بهداشت، بر اساس شاخصهای مورد عمل توزیع کند.
وی اضافه کرد: تاکنون سازمان برنامه و بودجه در سه نوبت مبلغ پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان را به عنوان پرداخت معوقه های کادر درمان علوم پزشکی در اختیار وزارت بهداشت و درمان و سازمان بیمه سلامت قرارداده است.
رییس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه با اشاره به پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دانشگاهای علوم پزشکی سراسر کشور، گفت: این سازمان ضمن افزایش ضریب ۱۵ درصد سنواتی، نسبت به تامین اعتبار به منظور اعمال افزایش تا ۵۰ درصد فوق العاده قانون مدیریت خدمات کشوری، اعتبار لازم را تامین کرده که ماهانه در احکام حقوقی کارکنان وزارت بهداشت و درمان اعمال و بوسیله خزانه کل کشور پرداخت میشود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر آن، این سازمان مصمم است تا اعتبار اجرای فوق العاده ویژه در احکام کارکنان علوم پزشکی که بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان است، در ماههای آتی تامین و اقدام نماید.
عوض پور با اشاره به طرح موضوع پرداخت منابع یک میلیارد یورو از محل صندوق توسعه ملی به منظور مقابله با کرونا در جلسه دیروز کمیسیون بهداشت و درمان گفت: سازمان برنامه و بودجه تاکنون ۴۴۰ میلیون یورو معادل حدود هفت هزار میلیارد تومان بوسیله بانک مرکزی به حساب خزانه داری کل کشور واریز کرده و همچنین نسبت به اختصاص آن به بخش بهداشت و درمان به میزان پنج هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان اقدام کرده و بقیه به منظور مقرری بیمه بیکاری در اختیار صندوق بیمه بیکاری قرار گرفته است.
وی یادآور شد: سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور تامین نیروی انسانی بیمارستانهای وزارت بهداشت از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون مجوز به کارگیری بیش از ۲۲ هزار و ۴۰۰ نفر به وزارت بهداشت داده شده که بخشی بوسیله آزمون جذب شدند و انتظار می رود فرایند جذب مابقی هم زودتر انجام شود./
نظر شما