مهندس فیروزان: شهرکتاب مرکزی، محلی برای تفریح فرهنگی است

مهندس فیروزان، مدیرعامل موسسه شهرکتاب گفت: افتتاح فروشگاه جدید شهرکتاب با زیربنای 2500 مترمربع با هدف ارائه تعریف تازه ای از کتاب در یک سوپرمارکت فرهنگی صورت می گیرد. <BR>

به گزارش خبرنگار شبستان نشست مطبوعاتی مدیر عامل و معاون فرهنگی موسسه شهرکتاب با هدف معرفی جدیدترین فروشگاه شهرکتاب (شهرکتاب مرکزی) که به زودی رسماً افتتاح می شود، در محل این شهرکتاب برگزار شد.


با سوبسید در عرصه توزیع کتاب مخالفیم
مهندس مهدی فیروزان، مدیرعامل شهرکتاب گفت: از ابتدا با سوبسید در عرضه کتاب مخالف بودم چراکه رابطه عرضه و تقاضا رابطه طبیعی و سنت الهی است که نباید در آن دست برد.


وی در توضیح سخنان خود گفت: اگر به جای سوبسید درعرضه کتاب، آن را به تقاضا اختصاص می دادیم، مردم برای خرید کتاب احساس نیاز می کردند و اکنون انبارها پراز کتاب های خریداری شده و بی مخاطب نبود.


فیروزان با اشاره به این که محصول خوب مخاطب خود را پیدا می کند، ادامه داد: در سال های گذشته مدام محصولاتی تولید کردیم که مخاطبی برای آن ها وجود نداشت در حالی که اگر انگیزه و علاقه به کتاب را در جامه گسترش داده بودیم و مخاطب، پاسخ نیازهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... خود را در کتاب می یافت، امروز کتاب نیز همچون سینما، پارک و حتی نیازمندی روزنامه ها مخاطب خود را می یافت.
 

تعریف تازه ای از کتاب ارائه می دهیم
مدیرعامل شهرکتاب با اشاره به این که کتاب اکنون به کالایی لوکس نزد مردم جامعه بدل شده است گفت: کتاب باید نیازهای واقعی جامعه را پاسخ دهد و این تنها منحصربه قشر خاصی نیست. همه اقشار جامعه، از زنان خانه دار تا اقشار علمی- فرهنگی و از کودکان پیش از دبستان تا افراد مسن باید بتوانند کتاب های قابل استفاده خود را در کتابفروشی ها بیابند.


فیروزان با طرح این پرسش که "چرا سرانه مطالعه افغانستان با آن همه مشکلات و جنگ از کشور ما بالاتر است" افزود: با وجود بودجه بالای نهادهای فرهنگی، بسیاری ازظرفیت های فرهنگی کشور مغفول مانده است که امیدوارم فروشگاه های شهرکتاب در پرکردن این خلأ موثر واقع شوند.


شهرکتاب؛ محلی برای تفریح فرهنگی
"سوپرمارکت فرهنگی" عنوانی است که فیروزان بر بزرگترین فروشگاه شهرکتاب می گذارد.


وی در این باره توضیح می دهد: شهرکتاب تازه تأسیس را باید یک سوپرمارکت فرهنگی دانست که خانواده ها از این پس، آن را به عنوان فضایی تازه، به تفریح گاه های پیشین خود اضافه می کنند. دراین فضای جدید، هریک از اعضای خانواده، پاسخ نیازهای فرهنگی خود را در بخش های مختلف آن می یابند.


فیروزان می افزاید: کودکان در بخش ویژه کودک و نوجوان، علاوه بر آشنایی با کتاب های این سنین، فضایی برای بازی و نقاشی خواهند داشت، هم چنین فضایی کافه مانند برای رفع خستگی و استراحت تعبیه شده و در جای جای بخش فروش کتاب نیز صندلی هایی برای نشستن و تماشای کتاب ها در نظر گرفته شده است. به طور کلی می توان گفت گوشه گوشه این کابفروشی با برنامه و تدبیر طراحی شده است.


گفتنی است شهرکتاب مرکزی در خیابان شریعتی، بالاتر از مطهری، نبش کوچه‌ کلاته واقع است و به زودی رسماً افتتاح می شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 9728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha