دانایی استاد شهریار سرآمد همه شاعران معاصرش بود

شعردوست گفت: دانایی استاد شهریار بر فراز قله هاست و اشعار نغز او گواهی بر این باور است که دانایی او سرآمد همه شاعران معاصرش بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «علی اصغر شعردوست» عصر روز گذشته در مراسم گرامیداشت استاد شهریار که در مقبره الشعرای تبریز برگزار شد، با اشاره به جایگاه کم تکرار استاد محمدحسین شهریار در پهنه زبان و ادبیان فارسی اظهار داشت: عنوان حکیم در طول تاریخ ادبیات برازنده کمتر افراد و مشاهیری بوده است از جمله حکیم ابوالقاسم فردوسی که در میان سده های متمادی می توان این عنوان را شایسته حکیم محمد حسین شهریار نمود.

سفیر سابق ایران در کشور تاجیکستان افزود: دانایی او بر فراز قله هاست و اشعار نغز او گواهی بر این باور است که دانایی او سرآمد همه شاعران معاصرش بود و از رهگذر این دانایی اشعار روشنگر و حکیمانه اش پدید آمدند.

شعردوست اظهار داشت: شهریار محبوبیت خود را وامدار ادبیات و سیره زندگی خود اوست که توانسته مرقد خود به یکی از اقطاب پرجاذبه علاقمندان شعر و ادب فارسی و ترکی تبدیل نماید و بسیاری از شیفتگانش را راهی مقبره الشعرا نماید.

وی افزود: این مقبره، مدفن بیش از ۷۰۰ شاعر نامی است که در پهنه ایران فرهنگی شعر می سرودند و جایگاه و ارجی بی بدیل در آسمان پرفروغ زبان و ادب فارسی داشتند.

وی ادامه داد: البته استاد شهریار این اقبال را داشت که در مدت زمان حیات خود بر خلاف بسیاری از مفاخر، ارج نهاده شود و محبوبیتش از سوی همه علاقمندان تکرار شود و این صدای پرطنین چنان بلندآوازه بود که همه را به سمت خود جذب کرد.

شعردوست همچنین با تاکید بر لزوم بازسازی و تسریع در اتمام پروژه مقبره الشعرا، اظهار داشت: با تشکیل هیات امنایی مرکب از چهره های متنفذ می توان زمینه برای نهایی کردن این مجموعه ارزشمند را فراهم کرد. می توان با لحاظ کردن این هزینه ها در بودجه های ملی، شیوه منسجمی برای بازسازی اصولی این مجموعه فراهم کرد.

کد خبر 972967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha