پدیده انقلاب اسلامی ایران برای ‌آمریکا قابل تفسیر نیست/ براندازی نظام در دستور کار

امانتی با تاکید بر اینکه پدیده انقلاب اسلامی ایران از همان سال ۱۳۵۷ برای آمریکا قابل تفسیر نبود، گفت: به همین دلیل دشمن پروژه مهار انقلاب اسلامی را در دستور کار داشت و امروز همان ادبیات به نحوی دیگری بیان می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محسن امانتی» صبح امروز (1 مهر) در مراسم نواختن زنگ مقاومت، ایثارگری و پیروزی در مدرسه انقلاب شهرستان خوسف، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز گذشته خود مباحثی را مطرح کردند تا دانش آموزان، جوانان و نسل امروز با واقعیات دفاع مقدس آشنا شوند.

 

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی خراسان جنوبی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «قبول قطعنامه هم در پایان کار، در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به «نوشیدن جام زهر»، این هم مدبّرانه بود، گفت: در آن مقطع، قبول قطعنامه، کار مدبّرانه‌ای بود،

 

امانتی مبنای جنگ را بر عقلانی عنوان کرد و بیان کرد: اگر دفاع بر مبنای حضور امامت، ولایت و در یک جامعه اسلامی بر اساس تقدس شکل بگیرد واژه دفاع مقدس نامیده می شود.

 

وی با اشاره به مستنداتی از مرکز اسناد انقلابی، تصریح کرد: حضور مردم، حماسه سازی و پشتیبانی مردم در مقطع جنگ و شهادت نزدک ترین افراد خانواده را باید تحلیل کرد؛ اما صدام برای حمله به ایران ۶ دلیل داشت.

 

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی خراسان جنوبی اظهار کرد: حاکمیت بر اروند رود، ترس از آموزه های تشییع، مقابله با صدور انقلاب، تحریک و تشویق آمریکایی ها، تجزیه خاک ایران برای تنوع قومیتی و ملیتی در ایران، به دست گرفتن قدرت منطقه ای و رهبری جهان عرب از جمله مواردی بود که صدام را تشویق به جنگ با ایران می کرد، اما پشت صحنه مسائل دیگری هم بود.

 

امانتی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در 22 بهمن سال 57 شکل گرفت و کمتر از دو سال نگذشته بود که جنگ بر ما تحمیل شد، گفت: در آن زمان به لحاظ تجهیز امکانات و دپو تجهیزات نظامی در سطح ایده آل نبودیم و بسیج و سپاه تشکیلات و قدرت مانور نداشتند لذا ایران با یک جنگ تمام عیار مواجه شد.

 

وی ادامه داد: در سال 1359، 80 کشور برای جنگ با ایران به عراق کمک کردند، چه حامیان غربی و چه حامیان عربی صدام؛ هر دو نقش آفرین بودند، ولی اصلی ترین عامل جنگ برای تحریک صدام، آمریکا بود.

 

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی خراسان جنوبی یادآور شد: شکست در موضوع حمله به طبس برای آزادسازی گروگان ها در پنجم اردیبهشت سال 58 و کودتای نوژه که با شکست مواجه شد از اهداف کوتاه مدت آمریکایی ها بود، ولی در اهداف بلند مدت پدیده انقلاب اسلامی برای آمریکا قابل تفسیر نبود و دشمن پروژه مهار انقلاب اسلامی را در دستور کار داشت و امروز همان ادبیات به نحوی دیگری بیان می شود.

 

امانتی با بیان اینکه تنها هشت روز از حمله عراق به ایران نگذشته بود که حامیان عربی صدام؛ پنج هواپیما را برای شناسایی عملیات، نقاط استراتژیک، تاسیسات نفتی، نیروها و استعدادهای ایران در اختیار صدام قرار گذاشتند؛ گفت: همچنین آمریکا یک میلیارد دلار برای خرید سلاح و ساخت سلاح و 840 میلیون دلار برای واردات مواد غذایی به صدام کمک کرد، همچنین تشویق عربستان به کاهش قیمت نفت و کسری منابع نفتی در جمهوری اسلامی از برنامه های آمریکا بود تا به اقتصاد ایران ضربه وارد کند.

 

وی تصریح کرد: 60 میلیون دلار از رژیم های غربی به صدام حسین کمک شد، تلاش مستری را آمریکا برای محکومیت ایران در سازمان های بین المللی انجام داد تا  ایران را به عنوان جنگ طلب معرفی کند.

 

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی خراسان جنوبی ادامه داد: بعد از باز پس گرفتن فاو در اردیبهشت سال67، در یک نقطه شهر مرزی عراق با ایران؛ ارتش صدام پنج هزار تانک، چهار هزار و 500 نفر بر زرهی،720 جنگنده و 420 هلی کوپتر را دپو کرده بود که از 27 لشکر ابتدای جنگ عراق در ابتدا به 50 لشکر در سال 1368 تجهیز شد.

 

امانتی تصریح کرد: هر جا کوتاهی کنیم، مقامت نکنیم، بترسیم و دو قطبی سازی کنیم؛ دشمن وارد شده ولی هرجا مقاومت اقتصادی، فرهنگی و علمی داشته ایم دشمن نتوانسته ما را از پا در بیاورد.

 

وی در پایان به اعزام 550 هزار دانش آموز به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: ایران دارای 36 هزار و 167 شهید دانش آموز، 2 هزار و 433 دانش آموز آزاده و 2 هزار و 53 دانش آموز جانباز است که جزو افتخارات جمهوری اسلامی ایران به شمار می آید.

 

 

کد خبر 974484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha