حجت الاسلام والمسلمین «سید ابوالحسن حسینی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه ملت ایران هیچ گاه آغازکننده جنگی نبوده است ولی در دفاع از سرزمین و ارزش های خود، اهل مماشات و عقب نشینی نیست، اظهار کرد: ملت ایران هر گاه خود را در برابر خطری احساس کرده بیش از هر زمانی متحد می شود و همیشه مساجد به کانون اتحاد ایرانیان تبدیل شده اند.
امام جماعت مسجد چهارسوق (واقع در تهران، خیابان ۱۵ خرداد غربی، بازار بزرگ تهران، چهار سوق) افزود: مساجد واقع در مناطق تجاری و بازارها نیز همیشه اصلی ترین پشتیبان رزمندگان در جبهه ها بودند.
وی اضافه کرد: روزی در دوره جنگ هشت ساله تحمیلی نبود که انبوهی از کمک های تاجران و کارگران بازار تهران همراه با نیروهای بسیجی مسجدی روانه مناطق مختلف اعم از جنوب و غرب نشود و می توان مساجد بازار تهران را بزرگ ترین پشتیبانان جبهه ها دانست.
حسینی در ادامه به آموزش ابتدایی نیرو ها در مساجد در دوره جنگ و تداوم این کار در پایگاه های بسیج طی ۳۰ سال اخیر اشاره کرد و گفت: ما بر اساس دستور الهی موظف هستیم که مدام بر قدرت دفاعی مان بیفزائیم به طوری که دشمن حتی خواب حمله دوباره به مرزهای کشورمان را نبیند. برای تحقق این هدف قرآنی، علاوه بر حفظ آمادگی نیروها باید مساجد به عنوان کانون مقاومت، همیشه در اوج باشند که در این زمینه، حمایت مادی و معنوی دستگاه های فرهنگی ضروری است.
وی در ادامه با بیان اینکه طرح سه شنبه های تکریم بیش از همه شامل تجلیل از شهدا، چانبازان، ایثارگران و خانواده های آنان می شود، ابراز کرد: اجرای این طرح توانسته تقدیر از این افراد صبور و ایثارگر را به جریانی هفتگی در بسیاری از مساجد تبدیل کند و شایسته است همه مساجد به این طرح ملی و جریان ساز بپیوندند.
امام جماعت مسجد چهار سوق در پایان با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، از بچه های مسجد بودند، خاطرنشان کرد: همین واقعیت ضرورت استفاده بیشتر از مسجدی ها در مدیریت خرد و کلان کشور به ویژه در حوزه های فرهنگی و اجتماعی را ضروری ساخته است.
نظر شما