به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس و در ادامه سیزدهمین هفته از طرح ملی «سهشنبههای تکریم» جمعی از مسئولان از جمله مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی با حضور در منزل خانواده سردار شهید محمود کاوه از مقام شامخ این شهید والامقام تجلیل کردند.
حجت الاسلام «ابراهیم سبزه کار» مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و نام شهیدان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: انسانیت انسان، به شکر نعمت است و امام سجاد علیه السلام در دعای صحيفه سجاديه انسان را معرفی می کند؛ يعنی انسان حيوان ناطق نيست، انسان «حيوانٌ ناطقٌ حامد» است. حضرت عرض میکند خدايا! اگر شکر را جامعه بشری نمی آموخت و شکر نمیکرد، ديگر انسان نبود، فقط حيوانی بود که حرف میزد.
وی با تاکید بر اهمیت تکریم خانواده شهدا و ایثارگران، ادامه داد: تکریم این بزرگواران حداقل شکر برای نعمت آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی است که آن را مدیون خون شهدا هستیم.
مادر شهید کاوه نیز در این دیدار روحیه اطاعتپذیری و ولایتمداری، هوش سرشار، چابکی در عملیاتها، مسلح بودن به سلاح تقوا و اخلاق حسنه، شجاعت و بیباکی و ساده زیستی را از جمله ویژگیهای شخصیتی آن شهید والامقام بیان کرد و گفت: فرزندم محمود جزو اولین نفراتی بود که در کلاسهای درسی معروف مقام معظم رهبری در مسجد کرامت شرکت میکرد و آقا نیز توجه خاصی به ایشان داشتند؛ مقام معظم رهبری در تعریف مقام والای شهید کاوه می فرمایند:«محمود پیش از انقلاب شاگرد ما بود اما اکنون استاد ما شد».
وی با تاکید بر اینکه باید همواره پشتیبان ولایت و مقام معظم رهبری باشیم، افزود: مهمترین پیام شهدا پیروی از ولایت فقیه و اطاعت از ولی امر است.
مادر شهید کاوه در ادامه از بی توجهی برخی مسئولان نسبت به مردم و رفع مشکلات جامعه گلایه کرد.
گفتنی است؛ شهید محمود کاوه سال ۱۳۴۰ در شهر مشهد مقدس و در خانوادهای مومن و مذهبی به دنیا آمد. پدرش از کسبه مشهدی بود اصلیتشان از روستای بیهود توابع شهرستان قاینات در خراسان جنوبی بود. از نوجوانی به خواست پدر و با علاقه خود برای کسب فضائل معنوی به حوزه علمیه وارد شد و به طور همزمان تحصیلات خود را در دبیرستان نیز ادامه داد. اولین عملیات گسترده ای که کاوه در سمت فرماندهی تیپ در آن شرکت داشت، نبرد والفجر ۲ در منطقه ی عمومی پیرانشهر و پادگان حاج عمران بود. یکی از مناطق ثعب العبور و استراتژیک این عملیات که تیپ ویژه ی شهدا به همراه دیگر یگان ها مأمور تصرف آن شد.
سردار شهید «محمود کاوه»، اگرچه در مشهد به دنیا آمده اما «فرزند کردستان» است زیرا در نخستين روزهاي غائله کردستان به پاوه اعزام و با رشادت های خود به یکی از منجیان کردستان و غرب کشور تبدیل شد. محمود با اقدامات شجاعانه اش ضد انقلاب را واقعاً منفعل کرده بود؛ به گونه ای که آنان از شدت خشم برای سرش دو میلیون تومان جایزه تعیین کردند.
مردم کردستان دلیرمردی های شهید کاوه را به خوبی به یاد دارند و براساس روایت یکی از همرزمان شهید، پس از شهادت ایشان، مردم مهاباد پابرهنه زیر پیکر پاک و مطهرش بر سر و سینه میزدند، اشک میریختند و ضد انقلاب را نفرین میکردند. شهید «کاوه» در یازدهم شهریورماه ۱۳۶۵ در جریان عملیات کربلای ۲ بر بلندای قله ۲۵۱۹ حاج عمران بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.
شجاعت و مدیریت صحیح افرادی چون شهید محمود کاوه همچنان پس از گذشت بیش از سه دهه از تاریخ شهادتش، در میان همرزمان او زبانزد است و الگویی قابل ستایش برای نسل جوان است. رزمنده ای که در سن ۲۵ سالگی فرماندهای زبده و با تدبیر بود.
نظر شما