سید محمد لطیف حسینی نسب مدیرعامل خانه مطبوعات استان کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان کردستان اظهار کرد: با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا در کسب و کارهای مطبوعاتی بیشتر تاثیرگذاری را داشته است با همکاری ادارات، سازمانها و نهادی دولتی و غیر دولتی، بخش خصوصی و بانکهای عامل، 5 نوبت بسته معیشتی و بهداشتی در میان اعضای خانه مطبوعات توزیع شد.
وی بیان کرد: کسب و کارهای مطبوعاتی و رسانهای بیشترین خسارت و ضرر را از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا دیده است.
وی افزود: هیات مدیره خانه مطبوعات با تلاشهای فراوان درصدد جبران و کاهش این خسران بودند به همین دلیل تاکنون پنج نوبت بسته معیشتی و بهداشتی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در میان 180 نفر از اعضای خانه شامل برنج، مرغ زنده و منجمد، روغن، رب و لوبیا و شکلات کاکائو و همچنین اقلام بهداشتی شامل مایع دستشویی و ماسک و مواد ضد عفونی کننده اهداء شد.
مدیر خانه مطبوعات استان کردستان اضافه کرد: علاوه بر حمایتهای معیشتی، دستگاههای اجرایی استان در قالب برنامههای مانند روز خبرنگار و مناسبتهای مختلف به ویژه در ایام شیوع ویروس کرونا حامی خانه مطبوعات و اعضای آن بودهاند.
حسینی نسب در خصوص خسارتهای وارده به حوزه مطبوعات و رسانه اظهار داشت: به دلیل شیوع ویروس کرونا انواع آگهیها و فروش نشریات محلی و سراسری با کاهش چشم گیری مواجهه شده است.
وی یادآور شد: به دلیل افزایش هزینه چاپ و کاغذ امکان چاپ نشریات محلی نیز با کاهش مواجهه و بسیاری از نشریات قادر به چاپ نیستند همین امر اکثر نشریات محلی را با خطر تعطیلی روبرو هستند.
مدیرعامل خانه مطبوعات ضمن قدردانی از ادارات و سازمانهای سطح استان خاطرنشان کرد: استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامهریزی، بانکهای ملی و کشاورزی، شهرداری سنندج، شرکت آب وفاضلاب و برق و شرکت آب منطقهای، شرکت خورشید زریوار(ایستک)، شرکت تک دانه غرب کشور، شرکت ون، و شرکت بن بن، چاپخانههای معلم و فرهنگ، ادارات کل میراث فرهنگی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دامپزشکی، بهزیستی، فنی حرفهای، حوزه هنری، شرکت شهرکهای صنعتی، شرکت مخابرات استان، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از جمله نهادها وسازمانهایی هستند که ما در تهیه بستههای حمایتی کمک کردند.
نظر شما