به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمد الهیاری»، مدیرکل دفتر موسیقی در مورد حضور هنرمندان در جبههها گفت: از ابتدای جنگ تحمیلی شاهد حضور هنرمندان محترم حوزه موسیقی در جبههها بودهایم. تصاویری که در انجمن موسیقی، بنیاد رودکی و دفتر موسیقی به یادگار مانده، حاکی از حضور نوازندگان و خوانندگان موسیقی کشورمان در جبههها بوده است. حضور آنها در کنار رزمندگان علاوه بر اینکه آنها را با حقایق آشنا کرد، کمک کرد تا آثاری را خلق کنند.
وی در خصوص نقش هنرمندان در حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: هنرمندان حوزۀ موسیقی پس از جنگ هم به موضوع دفاع مقدس توجه کردند، مثال آن خلق آهنگها، سمفونیها، آلبومها و موسیقیفیلمهایی است که ماندگار شدند و حضور موسیقی در کنار رزمندگان را به حضوری بهیاد ماندنی و مداوم تبدیل کرد.
الهیاری در ادامه بیان کرد: نزدیک به چهار دهه از انقلاب اسلامی و 31 سال از پایان جنگ تحمیلی میگذرد، و کماکان شاهد هستیم هنرمندان موسیقی ژانر دفاع مقدس را فراموش نکردهاند و نسبت به خلق آثار اهتمام دارند. این مساله کمک میکند بتوانیم پیام ظلمستیزی و صلحطلبی ایرانیان را به نسلهای بعدی منتقل کنیم.
مدیرکل دفتر موسیقی در مورد حضور مجموعه معاونت امور هنری در نمایشگاه توضیح داد: در این نمایشگاه انجمن موسیقی ایران نیز حضور دارد. در این نمایشگاه مجموعه پوسترهایی که در ارتباط با موسیقی مقاومت است و تعدادی از آثاری که در این حوزه منتشر شده به نمایش درآمده است. در کنار آن، سایر هنرها، از جمله نمایشی، تجسمی و مد و لباس هم آثار خودشان را به نمایش گذاشتهاند.
او در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم این چند روز نمایشگاه، گرچه ممکن است حکم قطرهای از دریای ایثار و افتخارآفرینی داشته باشد، تلاش کوچکی برای وظیفهشناسی و ادای دینی نسبت به شهدا باشد.
نظر شما