حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور با ابراز خرسندی از نتایج هشتمین مجمع عمومی این اتحادیه به خبرنگار شبستان گفت: علاوه بر تعامل و رایزنی موسسات قرآنی با یکدیگر و نیز با اتحادیه به عنوان نماینده قانونی خود، درپی حضور نایب رییس کمیسیون فرهنگی و رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در این مجمع مباحث موثری درباره استقلال مالی موسسات مطرح شد.
وی اظهار کرد: حرکت موسسات در مسیر استقلال مالی در کنار برخورداری از حمایت های دولتی از مسائل مورد تاکید در این مجمع بود، بدین معنا که موسسات قرآنی نباید به هیچ وجه به دستگاه های حاکمیتی وابسته باشند بلکه باید در مسیر استقلال و خودکفایی حرکت کنند، اما این امر بهره مندی از حمایت های دولتی را نفی نمی کند.
محمدی با بیان این مطلب که نمایندگان مجلس در این مجمع بر ارتباط موثر و مستمر موسسات قرآنی با ارگان ها و دستگاه های دولتی تاکید کردند، تصریح کرد: شناسایی و معرفی ظرفیت موسسات قرآنی و اعمال نگاهی موثرتر به اتحادیه توسط نمایندگان ملت از دیگر مباحثی بود که با حضور اعضای قوه مقننه در این مجمع مطرح شد.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور درباره طرح مسئله برخورداری ردیف بودجه جداگانه برای این موسسات با حضور نمایندگان مجلس در این مجمع ابراز کرد: خوشبختانه این مهم با تصویب بودجه نیم درصدی در قانون بودجه سال 90 رخ داده و بررسی راه های عملیاتی آن نشان می دهد که موسسات در این میان از جایگاهی خاص برخوردار هستند.
وی با اشاره به راه اندازی صندوق حمایت از موسسات قرانی درپی مصوبات هفتمین مجمع عمومی اتحادیه تشکل های قرآنی کشور در سال گذشته عنوان کرد: اتحادیه می کوشد مصوباتی بدیع و خلاقانه را برای خدمات دهی به موسسات انجام دهد و در این مسیر به تعامل با موسسات و دفاتر استانی تاکیدی خاص دارد، البته با اتخاذ رویکرد این مجمع مقرر است که ارتباط اتحادیه با نمایندگان در خانه ملت نیز گسترش بیابد.
محمدی درباره همکاری در اجرای طرح ملی حفظ به منظور پاسخ دهی به مطالبات رهبری خاطرنشان کرد: این طرح به طور رسمی در اتحادیه افتتاح شده است و اکنون در مرحله شناسایی و احصای ظرفیت موسسات قرآنی به منظور مشارکت در اجرای طرح هستیم تا با وضعیت سنجی انجام شده بتوانیم تصمیمات کاربردی را اتخاذ کنیم.
پایان پیام/
نظر شما