هدف اصلی از اعزام کاروان های راهیان نور ارتقای روحی و معنوی است

رئیس بنیاد کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، اظهار داشت: هدف اصلی از اعزام کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس، ارتقای روحی و معنوی افراد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمد باقر زاده، رئیس بنیاد کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، در همایش کاروان های راهیان نور که در استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: باید در برنامه های کاروان های راهیان نور با توجه به بعد فرهنگی و معنوی امر سعی کنیم از اصل منحرف نشویم.

 

وی تأکید کرد: ارتقای روحی و معنوی هدف اصلی از اعزام کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس است و این کار باید با نشاط معنوی استمرار یابد تا آسیب ها به حداقل برسد و جوانان درس دین و شرافت و مردانگی و اخوت را در این مناطق فراگیرند.

 

رئیس بنیاد کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، عنوان کرد: کاروان های راهیان نور با سه هدف آشنایی با معارف جنگ و مبانی دفاع مقدس، آشنایی با اسوه ها و الگوهای این حماسه و آشنایی با رخدادها و وقایع تاریخی به عنوان بستر لازم برای عبرت گیری بازدید کنندگان اعزام می شوند.

 

وی ادامه داد: هدف از اعزام این کاروان ها در مجموع ارتقای روحی و معنوی است نه پرکردن اوقات فراغت و ایجاد سرگرمی و تحقق این مهم می طلبد که همه دستگاه ها به نحو شایسته ای در این عرصه ورود کنند که نشاط معنوی راهیان نور آسیب نبیند.

 

آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز، نیز حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس با توجه به اینکه سال‌ها از پایان جنگ می‌گذرد و اینکه این رسم در هیچ جای دنیا وجود ندارد را امری شایسته و ارزشی دانست.

 

وی با تأکید بر اینکه حضور جوانان و نوجوانان در مناطق عملیاتی دفاع مقدس، تجدید میثاقی با امام زمان(عج) است، خاطر نشان کرد: خدمت به این زائران افتخاری است چرا که متحول شدن جوانان در مناطق عملیاتی تجدید حیاتی برای ملت ایران محسوب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه علما، فضلا و مراجع تقلید همواره از این مناطق بازدید می کنند که امیدواریم این حضور نیز تداوم پیدا کند، افزود: شهدا در راه ولایت و به امر ولایت جان خود را در راه دفاع از کشورمان فدا کردند از این رو خوزستان به واسطه این مناطق عملیاتی دفاع مقدس، هم عطر شهادت و هم عطر ولایت را دارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، با بیان اینکه برخی از کاروان‌های راهیان نور مایحتاج خود را از شهرهای مبدأ خریداری می‌کنند، اذعان کرد: کاروان ها می‌توانند با خرید این مایحتاج از مناطق مورد بازدیدشان به اقتصاد منطقه هم کمک کنند.

 

همچنین، دکترسید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، طی سخنانی یاد آور شد: از پاییز امسال ورود 400 هزار دانش آموز پایه دوم دبیرستان از سراسر کشور در قالب طرح آمادگی دفاعی به این مناطق آغاز شده که این طرح ابتکار جالب و شایسته ای برای آشنایی نسل جوان با ابعاد حماسه دفاع مقدس است.

 

وی حماسه دفاع مقدس را ثروت جاودانه استان معرفی کرد و بیان داشت: این ثروت معنوی به خاطر شهادت و حماسه آفرینی حدود70 درصد از شهدای دفاع مقدس در این خطه است که 30 سال است مانع رخنه دشمن در کشور شده اند.

 

وی توضیح داد: هدف گذاری برای پذیرایی از سالانه هفت و نیم میلیون نفر از مناطق جنگی است که سهم خوزستان از این رقم پنج میلیون نفر می باشد اما هنوز برای تأمین زیر ساخت های لازم برای این کار50 درصد از راه را هم نرفته ایم.

 

استاندار خوزستان، تصریح کرد: استان های دیگر نیز باید در این عرصه دخیل شوند و شهرداری ها و کلانشهرها می توانند با حضور و استقرار واحدهایی در مناطق عملیاتی و یادمان ها بخشی از کار را برعهده بگیرند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 97974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha