حجتالاسلام محمدرضا حسینی، رییس اداره تبلیغات اسلامی جهرم با بیان ویژگی و اهمیت جایگاه مسجد در اسلام به خبرنگار شبستان گفت: مسجد، از نخستین نهادهایی است که در صدر اسلام و به هنگام هجرت رسول اکرم (ص) از مکه به مدینه شکل گرفت، نقشآفرینی مساجد در تمام عرصهها و شئون جامعه اسلامی، سبب توسعه و گسترش فرهنگ و تمدن اسلامی بوده است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی جهرم ابراز داشت: همچنانکه مساجد در عصر نبوت پیامبر عظیمالشان اسلام و ائمه معصوم (ع) کارکردی فراتر از برگزاری مراسم عبادی داشته، در اعصار بعد نیز کم و بیش این رسالت را به دوش کشیده و کارکردی ویژه پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه مسجد خاستگاه وحدت بوده و از ظرفیت، قابلیت و ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است، اظهار داشت: در دنیای پیچیده امروزی، احیا، حفظ و توسعه جایگاه مسجد که باید در زمینههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی دارای نقش باشد، نیازمند تلاشی علمی و تخصصی است و در این راستا مساجد باید تمام همت خود را به تجهیز مادی و معنوی معطوف کنند و با بهکارگیری تمام امکانات فناوری روز دنیا در مقابل تهدیدات دشمن مانند سنگری استوار و محکم باقی بمانند.
حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: مسجد پایگاه انسجام و یکپارچگی مسلمانان است و نماز جماعت و تشکیل صفوف به یکدیگر فشرده نمازگزاران بهخوبی بیانگر هماهنگی و انسجامی است که حضور در مسجد فراهم میآورد.
این مقام مسئول با بیان اینکه پایههای اساسی حکومت اسلامی در زمان پیامبر (ص)، در مسجد بنیان نهاده شد، ابراز داشت: اصول و مبانی دین مبین اسلام از این پایگاه مقدس به مردم جهان عرضه میگشت و از این رو مسجد، نماد تلفیق دین و سیاست و محل ملاقات، گفتوگو و مذاکره آن حضرت با هیئتهای سیاسی بود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی جهرم همچنین با بیان چالشهای پیش روی مساجد تصریح کرد: مهمترین چالشها در بحث مدیریت و منابع نیروی انسانی، حوزه نرمافزاری و سختافزاری و نیز کم و کیف و چگونگی انجام فعالیتها و اجرای برنامهها، مشخص نبودن حدود فعالان و نهادهای ذیربط امر مسجد و نیز چگونگی دخالت یا عدم دخالت دولت در مساجد است.
پایان پیام/
نظر شما