فریبا رشیدی، مسئول دبیرخانه همایش ملی نهج البلاغه و علوم انسانی همدان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: تا کنون 260 مقاله در محورهای علوم اجتماعی، روانشناسی، سیاسی و اقتصاد به دبیرخانه همایش ملی نهج البلاغه و علوم انسانی ارسال شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین آثار ارسالی از استان های گیلان، تهران، سیستان و بلوچستان و شهرستان سبزوار است، افزود: بیشترین افرادی که مقالات خود را ارسال کرده اند اساتید دانشگاه و آقایان هستند.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان تا پایان دی ماه سال جاری مهلت دارند آثار خود را ارسال کنند، تصریح کرد: پس از بررسی آثار همایش به مدت دو روز سی ام و سی یکم فروردین ماه سال آینده در چهار سالن مجزار در دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار می شود.
مسئول دبیرخانه همایش ملی نهج البلاغه و علوم انسانی همدان اظهار داشت: شناسایی ابعاد گوناگون شخصیت امیر المومنان(ع) و اندیشه جامع آن حضرت، بهره مندی از کلام امام علی (ع) در حوزه های گوناگون برای حل مشکلات و معضلات جامعه در حال حاضر، تفسیر و تحلیل آموزه های نهج البلاغه در گرایش های مختلف و بکارگیری نتایج پژوهش ها در نظریه پردازی از اهم اهداف برگزاری این همایش است.
رشیدی خاطرنشان کرد: الگوی نظام سیاسی در نهج البلاغه، نظارت بر زمامداران، بیت المال، برخورداری زمامداران از امکانات، برخورد با جرائم طراحی اجتماعی جامعه، آسیب های اجتماعی، فقر و مسئولیت دولت از اهم محورهای برگزاری همایش ملی نهج البلاغه است.
وی گفت: شایسته است که در عصر حاضر نیز از ادبیات دلنشین نهج البلافه و محتوای ارزشمند و متعالی آن بهره مند شویم و برای حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی از دریای بیکران امام علی(ع) سیراب شویم.
پایان پیام/
نظر شما