برگزاری همایش یاوران وقف/ دهه وقف فرصتی برای تبلیغ و ترویج وقف است

حجت الاسلام موسوی متقی با اشاره به برگزاری همایش یاوران وقف گفت: این همایش به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور منتخبان استانی برگزار می شود.

حجت الاسلام«سیدمحمد کاظم موسوی متقی» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به برگزاری همایش «یاوران وقف» اظهار کرد: همایش یاوران وقف در دهه وقف به منظور تجلیل از کسانی که در صیانت و حفظ موقوفات کشور تلاش کرده اند و نیز از کسانی که در حوزه وقف کارعلمی و پژوهشی انجام داده اند و فعالین رسانه ای در این حوزه برگزار می شود.

 

مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: تلاش ما در این راستا است که برنامه هایی که سالهای گذشته در دهه وقف با جمعیت بسیار برگزار می شد، امسال با حضور تعداد کمی مدعو برگزار شود و با توجه به اینکه بیشتر تقدیر شدگان همایش یاوران وقف از استانها هستند، بنا داریم این مراسم را که با حضور وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می شود، به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور منتخبان استانی برگزار کنیم.

 

حجت الاسلام موسوی متقی با اشاره به اینکه دهه وقف از 24 مهرماه مصادف با 27 ماه صفر آغاز می شود، گفت: این دهه در هرسال فرصت مناسبی است که سازمان اوقاف وامور خیریه گزارشی از عملکرد خود در اجرای نیات موقوفات برای مردم ارایه دهد.

 

مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه جلب اعتماد و بالابردن  سطح اعتماد مردم به نهاد وقف یکی دیگر از رویکردها و برنامه های این سازمان است، اضافه کرد: تلاش سازمان اوقاف و امور خیریه در این راستا است که مردم علاوه بر وقف اموالشان، مدیریت اوقاف را نیز بپذیرند، البته این به این معنا نیست که گفته شود، کسی که وقف می کند، اموالش را دراختیار سازمان اوقاف و امور خیریه بگذارد، بلکه واقف می تواند مدیریت مالی  مال وقفیش را نیز خودش برعهده داشته باشد و تولیت اموالش را خودش عهده دار شود و یا خودش کسی را بر مدیریت اموالش انتخاب کند.

 

حجت الاسلام موسوی متقی افزود: در دهه وقف ما به دنبال تبلیغ و ترویج وقف هستیم نه اوقاف. تلاش ما در این راستا است که نهاد وقف را به عنوان یک سنت حسنه که از میراث گذشتگان ما است، تبلیغ و ترویج کنیم.

 

مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تصریح کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه به دنبال آن است که به سنت حسنه وقف به عنوان بخشی که جوابگوی بخشی از نیازهای جامعه بوده است، نگاه کند. زیرا که واقفین کسانی بودند که نیازهای جامعه را با اموال خودشان برطرف کردند تا جامعه از اموال موقوفه بهره مند شود.

 

 

کد خبر 982975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha