نقد و تبیین سند الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت؛ وظیفه جریان فرهنگی تبلیغی کشور در گام دوم انقلاب

حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی گفت: تبیین سند الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در شبکه راهبران گام دوم تبلیغ در سطح کشور در دستور کار قرار دارد.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی، معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به دکترین این سازمان در حوزه مهندسی فرهنگی و راهبری تبلیغی، گفت: ۲۲ مهر ۹۹، پایان مهلت دو ساله رهبر معظم انقلاب به نخبگان و فرهیختگان کشور برای بحث و تبادل نظر جهت ارتقای سند الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت است و درحالی که این سند از زمره اسناد بالا دستی کشور به شمار می‌رود، متاسفانه کار قابل توجهی در این زمینه انجام نشده است.

 
وی افزود: متأسفانه این فراخوان فکری کمتر در نهادهای علمی و تخصصی مورد بحث قرار گرفته است و دلیل آن را هم می‌توان در حاکمیت «تقلید علمی» و کم‌کاری در نوآوری در حوزه و دانشگاه جستجو کرد.
 
 
حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی با بیان اینکه ما در عرصه فرهنگی نیازمند پیاده‌سازی اسناد و راهبری سند مهندسی فرهنگی کشور هستیم تصریح کرد: فراز و نشیب‌هایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد به همراه حضور کم رمق و ناهماهنگ برخی دستگاه‌ها در این شورا و نیز تعطیلی‌های مکرر جلسات شورا در این دولت، باعث شد که ظریب نفوذ چنین اسنادی به شدت کاهش یابد و علیرغم تلاش دبیرخانه این شورا، پیگیری این فرمان تاریخ‌ساز رهبری به صورت مطلوب محقق نشود.
 
 
وی ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی به‌عنوان یک نهاد دینی در کنار تلاش‌های صورت گرفته در حوزه علمیه قم در خصوص گسترش فقه نظام و حکم‌رانی در محور سیاست، فرهنگ، اقتصاد، امنیت و سایر حوزه‌ها، نسبت به سازماندهی و راهبری مجموعه‌های مردمی تبلیغی به‌ویژه طلاب و دانشجویان انقلابی برای خردورزی و پیگیری  مفاد این سند ارزشمند با توجه به ابعاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اقدامات ویژه‌ای را در دستور کار قرار داد.
 
 
معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر ارتباط مبنایی سند الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت با بیانه گام دوم انقلاب، عنوان داشت: در سازمان تبلیغات اسلامی همایش سراسری گام دوم تبلیغ و برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی راهبران گام دوم تبلیغ با هدف توسعه گفتمان الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی صورت گرفت.
 
 
به گفته وی، شبکه راهبران گام دوم تبلیغ در ۱۲ گروه تخصصی همچون شبکه بانوان، شبکه مبلغان قرآنی، شبکه مبلغان رسانه‌ای، شبکه مبلغان تربیتی و... در سراسر استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل شده و محورهای بیانیه گام دوم و الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت را مورد بررسی و هم‌اندیشی قرار داد.
 
 
حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی با اشاره به گفتگوهایی که تحت عنوان تحول در تبلیغ با رویکردهای متخذ از سند الگوی پیشرفت و بیانیه گام دوم در حال برگزاری است ابراز امیدواری کرد خانواده بزرگ سازمان تبلیغات اسلامی بتواند وظیفه خود را در حد مطلوب در این زمینه انجام دهد.
 
 
به گفته وی، باید در مجموعه‌هایی که کارهای تخصصی در حوزه علم دینی انجام می‌دهند؛ «سند الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت» و «بیانیه گام دوم» در کنار هم دیده شوند.
 
 
حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی همچنین خبرداد مجموعه‌هایی که در خصوص علم دینی کارهای پژوهشی و دانشگاهی انجام می‌دهند تاکنون توانسته‌اند بیش از ۷ هزار کتاب درحوزه علم دینی منتشر کنند که حدود ۷۰۰ کتاب آنان از زمره کتاب‌های ممتازی است که می‌توان با تکیه بر این سرمایه، در جهت تحقق هر چه بیشتر منویات رهبری گام برداشت.
 
 
معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: جمعی از دانشگاهیان و طلاب انقلابی، با الهام از راهبردهای الگوی پیشرفت در حال تدوین برنامه هفتم توسعه کشور که نقشه راه کشور محسوب می‌شود هستند.
 
 
وی در پایان خواستار توجه جدی همه فرهیختگان و عناصر فعال در حوزه تبلیغ و مدیریت به مفاد سند گام دوم انقلاب اسلامی و بسته‌های سیاست‌های کلی نظام شد و اظهار داشت: تشکیل حلقه‌های میانی در جامعه و سازماندهی جریان جوان مومن انقلابی راهی است که رهبر حکیم انقلاب به‌عنوان راه میانبر برای  پیشرفت همه‌جانبه کشور توصیه کردند و توجه به حلقه‌های میانی و گروه‌های دغدغه‌مند و آتش به اختیاری که به‌فرمان ولی جامعه در حوزه‌های مختلف مورد اشاره رهبر انقلاب، مطالبه گری می‌کنند.لشکر مطالبه‌گری اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی در حوزه‌هایی مثل عدالت، شفافیت و مبارزه با اشرافیت و ویژه‌خواری به‌خوبی عمل کرده و باید در سایر عرصه‌های مغفول سند پیشرفت نیز پیشگام شود.
کد خبر 983696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha