به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام محمدتقی قندی، معاون فرهنگیتربیتی حوزههای علمیه خواهران کشور امروز(21دی) به خبرنگاران گفت: در راستای آشنایی هرچه بیشتر طلاب خواهر با زندگی و سیره حضرت زهرا(س) طرحی شامل گسترش فعالیتهای مختلف پیرامون شناخت حضرت زهرا(س) در مدارس عملیه خواهران تهیه شده است و به زودی در واحدهای حوزوی اجرا میشود.
وی این فعالیتها را شامل حفظ متن و ترجمه خطبه فدکیه، ارائه مقالات، تهیه وبلاگ و انجام فعالیتهای محتوایی مختلف با محوریت حضرت زهرا(س) ذکر و اضافه کرد: مدارس علمیه و موسسات و مراکز تخصصی حوزوی با تشکیل کارگروههایی، فعالیتهای برشمرده شده را به برنامه اجرایی تبدیل کرده و به فعلیت میرسانند.
حجت الاسلام قندی با اشاره به اینکه این فعالیتها در مقاطع سطح دو(کارشناسی) و سطح سه(کارشناسی ارشد) دستهبندی شده است، یادآور شد: برخی از این فعالیتها مختص هر یک از این مقاطع است و برخی دیگر بین دو مقطع مشترک است.
وی افزود: تولید داستان کوتاه از زندگی حضرت فاطمه(س)، تولید میانبرنامههای ترویجی و تبلیغی چنددقیقهای از زندگی آن حضرت و تولید پیامهای کوتاه ویژه تلفن همراه از جمله فعالیتهای قابل انجام برای طلاب مقطع سطح دوست.
معاون فرهنگیتربیتی حوزههای علمیه خواهران کشور افزود: مستندسازی خطبه فدکیه با آیات و روایات، تهیه وبلاگ با موضوع حضرت فاطمه(س)، زن، خانواده و اجتماع و شخصیتشناسی حضرت زهرا(س) در منابع شیعه و اهل سنت از فعالیتهایی است که طلاب مقطع سطح سه میتوانند در این راستا به انجام برسانند.
حجتالاسلام قندی حفظ خطبه فدکیه و بیان و شرح قسمتی از این خطبه در آغاز هر روز را فعالیتهای مشترک میان طلاب مقطع سطح دو و سطح سه دانست.
وی با بیان اینکه فعالیتهای طلاب و مدارس علمیه خواهران در زمینه فاطمهشناسی مورد ارزیابی قرار می گیرد، اظهار داشت: همزمان با 20 جمادیالثانی سالروز ولادت دخت نبی گرامی اسلام(ص) جشنوارهای در مدارس علمیه برگزار خواهد شد و از برترینهای این فعالیتها تقدیر می شود و پس از این جشنواره، برترینها در سطح استانی و ملی نیز شناسایی میشوند و مورد تقدیر قرار میگیرند.
معاون فرهنگیتربیتی حوزههای علمیه خواهران کشور یادآور شد: همواره این توقع از حوزههای علمیه خواهران وجود دارد که درباره شخصیت حضرت زهرا(س) فعالانه در صحنه باشند و علاوه بر شناخت شخصیت آن حضرت، حضرت زهرا(س) را به دیگران بشناسانند.
پایان پیام/
نظر شما