به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «هاشم شیرازیان» مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی در نشست هم اندیشی ارتقاء فعالیت های کانون های مساجد پیش قلعه و رونق مساجد در این منطقه از شهرستان مانه و سملقان، حضور فعال کانون های استان در برنامه های مختلف و ارزش آفرینی های فرهنگی را مورد توجه قرار داد و گفت: این استان همواره به واسطه تلاش فعالان کانون های مساجد درخشیده است.
وی به برگزاری رویداد ملی فهما و کسب عنوان برتر کانون ها در این رویداد و نیز درخشش پیاپی روستاهای استان در جشنواره ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران اشاره و تاکید کرد: تمام این رخدادها و کسب موفقیت ها با تلاش و محوریت اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد صورت گرفته است.
شیرازیان به اجرای طرح ملی «ایران قوی» ذیل زیست بوم مجازی فهما نیز اشاره کرد و گفت: این طرح در واقع دومین دوره رویداد ملی فهما است که ارزیابی فعالیت ها و اقدامات انجام شده توسط کانون ها است که می بایست در سامانه بچه های مسجد ثبت شود.
مدیر ستاد فهمای خراسان شمالی در توضیح بیشتر افزود: اعضای کانون های فرهنگی هنری فعالیت های یکسال گذشته خود را می بایست تا ایام دهه فجر پیروزی و میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها) در این سامانه ثبت کنند.
شیرازیان تأسیس کانون در مناطق روستایی بالای هزار نفر جمعیت را یادآور شد و تشکیل شورای فرهنگی در روستا با حضور مدیر کانون، دهیار، شورای اسلامی روستا و نیز هیئت امناء و پایگاه بسیج را برای ارتقاء فعالیت کانون ها مهم و تأثیرگذار اعلام کرد.
وی در بخش دیگر به صدور مجوز الکترونیک برای کانون ها اشاره کرد و گفت: در این باره تاکنون 48 کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان آیتم های مربوطه را کامل و به دریافت مجوز اقدام کرده اند که مجوز برای 19 باب کانون تایید نهایی شده است.
شیرازیان دارا بودن حداقل امتیاز دو هزار در نخستین رویداد ملی فهما، تکمیل مشخصات کانون و نیز مدیر کانون، تکمیل ارکان فعال در کانون از جمله امام جماعت، فرمانده پایگاه بسیج، دو ذیصلاح فرهنگی و نماینده هیئت امنای مسجد را از شرایط ثبت درخواست برای دریافت مجوز الکترونیک کانون نام برد.
وی تاکید کرد: امیدواریم با ایجاد زمینه رقابت در سامانه بچه های مسجد بتوانیم پویایی فعالیت های فرهنگی در مساجد را ماندگار کنیم و شاهد رونق مساجد باشیم.
حجت الاسلام «محمد حسن رحمانی» امام جمعه شهر پیش قلعه نیز در این جلسه پایه و اساس فعالیت ها را کار فرهنگی نام برد و گفت: برای هر فعالیتی که انجام می شود باید از ابزار فرهنگی توسعه دهنده بهره برد و در این باره برنامه ریزی کرد.
«علی اصغر علی نژاد» بخشدار پیش قلعه نیز در این مراسم، توسعه فرهنگی را مورد توجه قرار داد و اجرای برنامه های فرهنگی و دینی و انس با قرآن را مورد توجه و تأکید قرار داد.
این جلسه با افتتاح رسمی طرح استانی «ختم قرآن در ۶ دقیقه» در شهر پیش قلعه و نیز تشریح طرح های ملی ایران قوی و دوستدار کتاب ایران و مروجان برتر کتابخوانی، همچنین نحوه تأسیس کانون توسط کارشناسان فرهنگی و هنری و توسعه در محل بخشداری این شهر پایان یافت.
گفتنی است، 11 کانون فرهنگی و هنری در مناطق روستایی و شهری پیش قلعه فعال است.
نظر شما