به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «محمود قاسمنژاد» امروز(دوشنبه، 5 آبان) در جلسه شورای اداری اداره اوقاف و امور خیریه گیلان، گفت: وقف در کشور ما پیشینه درخشانی دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان در جمع مدیران ستادی و شهرستانی اداره کل اوقاف و امور خیریه گیلان اظهار کرد: افراد خیر و نیک اندیش در جهت رسیدگی به امور عام المنفعه، حمایت از محرومان و نیز موضوعات معنوی و اجتماعی قسمتی از اموال و دارایی خود را وقف میکنند.
قاسم نژاد با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص امور خیریه به ویژه سنت حسنه وقف، افزود: آثار اجتماعی وقف را به مردم اطلاع رسانی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا از ظرفیت رسانه ملی، ائمه جمعه و فضای مجازی می توان بهره برد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان اذعان داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی احیای موقوفات و گسترش فرهنگ وقف نگرش مردم و مسئولان به وقف ارتقاء پیدا کرده و باید هر ساله بر دامنه تأثیرگذاری فرهنگ وقف بر جامعه افزوده شود.
وی با بیان اینکه در حوزه وقف نباید نگاه اقتصادی به موقوفات داشت، یادآورشد: ایجاد زمینه اشتغال و دیگر امور مرتبط با فایده اجتماعی برای مردم از کنار موقوفات، زمینه رشد فرهنگ وقف را بیشتر می کند.
قاسم نژاد، مستندسازی و معرفی آثار واقفان و موقوفات را از دیگر راههای ترویج وقف برشمرد و گفت: زنده نگه داشتن نام واقف با تولید محتوا و آثار فاخر منجر به ترویج وقف می شود.
وی خواستار هدایت نیات واقفان به سمت نیازهای روز شد و اعلام کرد: بر همین اساس احصای نیازهای روز جامعه ضرورت دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان گفت: عرصههای متعددی با توجه به نیاز امروز جامعه و منافع عمومی از جمله پزشکی، علم و آموزش، کمک به ساخت مسکن محرومین، کمک برای ازدواج افراد نیازمند، کمک به بیماران صعب العلاج برای وقف وجود دارد که این کارها منشاء خدمات فراوان در حوزههای مختلف میشود.
قاسم نژاد اظهار کرد: با توجه به شرایط روز نیازسنجی جامعه نسبت به موضوع وقف یکی از الزاماتی است که باید به درستی مدیریت و فرهنگ سازی شود.
نظر شما