«اسعد الله سمیعی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند با اشاره به قطعی و کاهش آب در برخی روستاهای شهرستان به استفاده غیر مجاز برخی روستاییان از آب شرب و استفاده از آن برای آبیاری باغات و... اشاره و اظهار کرد: در این راستا 6 انشعاب غیر مجاز در شهرستان شناسایی شد.
سرپرست اداره آب و فاضلاب سربیشه تعداد روستاهای تحت پوشش اداره آب و فاضلاب شهرستان را بیش از 200 روستا اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۱۴ روستا دارای شبکه توزیع بوده و 70 روستا با تانکر آبرسانی می شود.
به گفته سمیعی هر ماه با اعتباری بیش از 40 میلیون تومان 250 سرویس آب با حجم 2هزارو 500 متر مکعب برای 6 هزار خانواده تحت پوشش حمل می شود.
وی میزان آب حمل شده آب برای هر خانواده را 80 تا 100 لیتر در روز اعلام کرد و افزود: برخی روستاها مانند بیشه و هنگر و... هم دارای منبع آبی چشمه و قنات هستند که با کمک دهیاری و اداره آب و فاضلاب، لوله گذاری و نصب شیر برداشت آب در این روستا ها اجراشده و یا در حال اجرا است.
سرپرست اداره آب و فاضلاب سربیشه به اجرای پروژه هایی برای پایداری آب در روستاهای شهرستان اشاره کرد و گفت: مجتمع آبرسانی درویش آباد -القار پروژه ای مشترک بین شهرستان های سربیشه و بیرجند است که حدود 25 روستا را تحت پوشش دارد.
سمیعی یادآور شد: از تعداد 25 روستای ذکر شده 10 روستا در سربیشه قرار دارد که با تکمیل این پروژه 6 روستا از لیست آبرسانی سیار حذف شده و آب پایدار خواهند داشت و 4 روستای دیگر هم دارای آب هستند اما با توجه به قطعی آب در این روستاها مشکل پایداری آب آنان نیز مرتفع می شود.
وی از دیگر پروژه های اجرا شده در شهرستان سربیشه به مجتمع جیک و زیدر اشاره کرد و گفت: با تخصیص یک میلیارد و 200 میلیون تومان از اعتبارات ملی، این پروژه شامل 6 کیلومتر خط انتقال، منبع 100 متر مکعبی، ایستگاه پمپاژ، 3 کیلومتر لوله گذاری شبکه توزیع و... اجرا شد و 30 خانوار از آب شرب بهداشتی بهره مند شدند.
نظر شما