عادی انگاری کرونا در جامعه مشکلات حاد به وجود می آورد 

اصغر مکارم گفت: باید توصیه های پیشگیرانه کرونایی در جامعه تکرار شود زیرا اگر عادی انگاری این بیماری در جامعه ترویج یابد ما دچار مشکل حاد می شویم پس تحت هیچ شرایطی نباید احساس کنیم که وضعیت عادی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان - جنوب کرمان، ظهر امروز ۶ آبان جلسه شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.

 


«اصغر مکارم» با اشاره به این که وضعیت کشور به لحاظ بیماری کووید ۱۹ مطلوب نیست و ما نیازمند همکاری کلیه نهادهای مرتبط برای اقدام تاثیرگذار پیشگیرانه این بیماری در منطقه هستیم، گفت: توصیه های مقام معظم رهبری فرصتی را فراهم کرد و باید از این فرصت، برای مقابله با موج سوم بیماری کووید ۱۹ استفاده بهینه شود.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با تاکید بر لزوم استفاده از ابعاد مختلف سخنان مقام معظم رهبری و تشکیل کمیتهای در این  راستا، خاطرنشان کرد: منطقه جنوب کرمان محروم است اما مردم منطقه با ما همدل هستند و این کمک بسیار بزرگی است و باید قدر دان بود و در کنار همکاری مردم آمادگی دستگاه قضایی، فرمانداران، بسیج و غیره فرصت خوبی در راستای هماهنگی برای برگزاری جلسه های ضروری است.



وی با اشاره به اعلام وضعیت ویژه و فوق ویژه در ۵۶۴ شهرستان کشور و در نظر گرفتن برخی محدودیت‌ها در سطح این شهرستان ها، تصریح کرد: بیماری پشت دروازه شهرهای ما قرار دارد، سه شهرستان در کرمان وضعیت خیلی ویژه داشتند و میزان بستری آنها بسیار بالا بود هر چند جنوب کرمان در وضعیت نسبتا آرامی از نظر بیماری قرار دارد اما این وضعیت به شدت شکننده است بنابراین باید هر لحظه منتظر یک موج طوفانی از بیماری کرونا در منطقه باشیم.



مکارم بر لزوم توجه ویژه به کنترل ترددهایی که از استان های همجوار درگیر با بیماری به ویژه کنترل تردد کامیون های حمل محصولات کشاورزی با هماهنگی راه و ترابری، تاکید کرد: بیماری کرونا در جنوب کرمان از نظر فیزیولوژی مشابه مناطقی همچون هرمزگان و سیستان و بلوچستان است اما نباید اتفاق هایی که در موج اول و دوم با آن مواجه بودیم تکرار شود.

 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اضافه کرد: باید با پیشگیری، آماده سازی، فضاسازی، کار فرهنگی، جلب مشارکت های مردمی، آمادگی ذهنی مردم، جلوی موج سوم این بیماری را بگیریم و آن را تبدیل به یک موضوع کم خطر کنیم اگر این امر محقق شود نشان دهنده مدیریت درست است.
 


وی اظهار کرد: ما نمی توانیم ۱۰۰ درصد بیماری را درمان و کنترل کنیم اما می توانیم موج بیماری را در منطقه کاهش دهیم و با تعامل مجموعه شهرستان ها و سطح دانشگاه با مجموعه‌های تاثیرگذار منطقه قطعا می توان بحث کنترل موج اپیدمی کرونا را مدیریت کرده و آمار را به حداقل رساند.
 


مکارم با اشاره بر لزوم استفاده از هماهنگی بین بخشی و تعاملی، ابراز کرد: باید توصیه های پیشگیرانه کرونایی در جامعه تکرار شود زیرا اگر عادی انگاری در جامعه ترویج یابد ما دچار مشکلات حاد می شویم پس تحت هیچ شرایطی نباید احساس کنیم که وضعیت عادی است.


رئیس دانشگاه علومپزشکی جیرفت ادامه داد: مردم باید توجه کنند اگر این دشمن منحوس را جدی نگیرند و دستورالعمل ها را رعایت نکنند، آمار مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در منطقه در مقایسه با موج های قبلی بیشتر می شود.



وی در خاتمه با بیان این مطلب که طی روزهای اخیر ۷۵ درصد تست های کووید ۱۹ در منطقه مثبت شده و آمار بیماران سرپایی در حال افزایش بوده و این زنگ خطر است، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰ هزار و ۳۰۰ دوز واکسن آنفلوآنزا در شهرستان های جنوب کرمان برای افراد پرخطر توزیع شده است.

کد خبر 987286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha