گیلان رتبه ششم کسب و کار در کشور را دارد

عظیمی با اشاره به ضرورت تهیه اطلس سرمایه گذاری گیلان، گفت: گیلان بر اساس آمار زمستان سال ۹۸ در شاخص وضعیت کسب و کار، رتبه ششم کشوری را دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «سیدرضا عظیمی» در ششمین جلسه شورای اقتصاد مقاومتی گیلان که امروز (سه شنبه، ۶ آبان) در سالن الغدیر استانداری برگزار شد، با اشاره به ضرورت بررسی فضای کسب و کار و سرمایه گذاری خارجی استان گیلان، اظهار کرد: یکی از موانع مهم جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی موانع، داخلی هستند.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان با بیان اینکه تمرکز روی فضای کسب و کار باید به جذب سرمایه داخلی و خارجی کمک کند، افزود: سرمایه‌گذاری یک مشکل کشوری است و با توجه به اینکه خالص سرمایه گذاری در کشور منفی است نیاز دارد که برنامه ریزی‌ها و اقدامات در سطح بالاتری با تلاش بیشتر ادامه پیدا کند.

 

وی مهمترین شاخص کسب و کار را شاخص سهولت کسب و کار دانست و گفت: بانک جهانی در این خصوص رتبه‌ای برای کشورها در نظر گرفته است که رتبه ایران در حال حاضر ۱۲۲ است.

 

عظیمی با بیان اینکه رتبه ما در سال ۹۱، به ۱۵۲ رسیده بود که با تلاش‍ های صورت گرفته طی ۲ سال به ۱۱۷ بهبود پیدا کرد ولی با بازگشت تحریم‌ها، باز هم رتبه ما کاهش یافت.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان با اشاره به اینکه در معیار رسیدگی به ورشکستگی رتبه کشور مناسب است، خاطرنشان کرد: گیلان بر اساس آمار زمستان سال ۹۸ در شاخص وضعیت کسب و کار، رتبه ششم کشوری را دارد.

 

وی با اشاره به اینکه ایجاد کمیته شناسایی و رفع قوانین و مقررات مخل کسب و کار از اقدامات اداره کل اقتصاد و دارایی گیلان است، تاکید کرد: ایجاد پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار و پیگیری و پایش مصوبات و هیئت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر اقدامات این اداره کل است.

 

عظیمی با بیان اینکه برگزاری جلسات مرکز خدمات سرمایه گذاری گیلان، دنبال می شود، تصریح کرد: تهیه اطلس سرمایه گذاری از دیگر اقدامات آتی اداره کل اقتصاد و دارایی است که باید شفاف و نمادین ظرفیت‌های سرمایه گذاری گیلان را نشان دهد.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان خاطرنشان کرد: باید فرصت و ظرفیت‌های سرمایه گذاری گیلان را بازنگری کرده و بسته مشخص در این زمینه آماده کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه تامین مالی نکته مهم در سرمایه گذاری است، اذعان کرد: تمرکز روی سرمایه‌گذاری بزرگ مهم است زیرا هدایت کننده دیگر سرمایه گذاری‌های استان است.

 

*تعیین ۹۲ پروژه جهش تولید در گیلان

در ادامه جلسه، «شراره کاووسی» با اشاره به اینکه در سال ۹۹، ۹۲ پروژه با موضوع جهش تولید برای استان گیلان در نظر گرفته شده است، گفت: از این تعداد، ۸۹ پروژه از نوع سرمایه گذاری بخش خصوصی است.

 

سرپرست معاونت هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه گیلان با اشاره به اینکه برای این پروژه‌های یک هزار و 100 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در نظر گرفته شد، تصریح کرد: همچنین 87 میلیارد تومان نیز به عنوان یارانه برای پروژه‌های جهش تولید معین شد.

 

وی خاطرنشان ساخت: از ۸۹ پروژه، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، ۵۶ پروژه مورد تایید دستگاه اجرایی و سیستم بانکی قرار گرفت و آماده دریافت تسهیلات است.

کد خبر 987341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha