کلینیک صنعت در خراسان رضوی راه اندازی شده است

رسولیان گفت:خراسان رضوی به صورت خودجوش کلینیک صنعت را با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی و همکاری بسیج و سپاه امام رضا (ع) برای بررسی مشکلات واحدهای راکد و نیمه راکد راه‌اندازی کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علی رسولیان» عصر(۸ آبان) در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی اظهار کرد: آمادگی داریم واحدهای تولیدی موثر را که به هر دلیلی نیمه فعال یا تعطیل هستند، با بهره گیری از ظرفیتهای کارگروه ستاد تسهیل، کلینیک صنعت و مرکز شبانه روزی فوریتهای رسیدگی به واحدهای تولیدی، فعال کنیم.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با تاکید بر فعال سازی یکی از واحدهای مربوط به کارتن سازی که چند سال است تعطیل شده ادامه داد: این واحد از افتخارات استان است و با کمک بانکها و دستگاه‌های اجرایی آن را دوباره فعال خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به افتتاح مرکز شبانه روزی فوریتهای رسیدگی به واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری گفت: برای پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی که صاحبان آنها مسیرهای متعدد برای مطرح شدن در کارگروه ستاد تسهیل طی می‌کردند، شرایطی در این مرکز فراهم شده که به مشکلات آنها در یک مکان توسط چندین دستگاه اجرایی مرتبط رسیدگی شود.

 

رسولیان افزود: مرکز شبانه روزی فوریتهای رسیدگی به واحدهای تولیدی از سوی وزارت کشور در ۲۸ استان راه‌اندازی شده و همه دستگاه‌های اجرایی که در تولید نقش دارند، نمایندگان خود را در این مرکز مستقر می‌کنند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: متعهد می‌شویم به محض اینکه پرونده‌ای در این مرکز نیاز به برگزاری نشست کارگروه ستاد تسهیل داشت، بلافاصله این نشست را برگزار و به مشکل آن واحد رسیدگی کنیم.

 

وی گفت: علاوه بر آن، خراسان رضوی به صورت خودجوش کلینیک صنعت را با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی و همکاری بسیج و سپاه امام رضا (ع) برای بررسی مشکلات واحدهای راکد و نیمه راکد راه‌اندازی کرده است که تاکنون نشستهای این کلینیک در دو شهرک توس و کلات برگزار و به مشکلات واحدهای تولیدی رسیدگی شده است.

 

رسولیان افزود: در تلاش هستیم برنامه ریزی مشخصی برای راه‌اندازی واحدهای نیمه راکد و راکد در استان داشته باشیم و با برگزاری نشستهای هفتگی برای حل این مشکلات چاره جویی کنیم و بخصوص از ابزارهای اعتبارات ملی بیشترین بهره را بگیریم.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: از محل تبصره ۱۴ قانون بودجه سال جاری، تفاهم نامه‌ای با سازمان برنامه و بودجه کشور منعقد شده که در این تفاهم نامه ۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش تولید در نظر گرفته شده بود و با پیگیریهای استاندار خراسان رضوی ۶ هزار میلیارد ریال دیگر نیز به این مبلغ افزوده شد تا به عنوان سرمایه در گردش و تسهیلات برای واحدهای تولیدی مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی گفت: طرحهای تولیدی خراسان رضوی در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری که قابلیت دریافت این تسهیلات را داشتند به سازمان برنامه و بودجه معرفی شده‌اند.

 

 

کد خبر 988161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha