رویداد ملی طرح ها و اقدامات فرهنگی سازمان تبلیغات با اولویت مردمی سازی راه اندازی می شود

حجت‌الاسلام عبداللهی گفت: رویداد ملی طرح ها و اقدامات فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با اولویت مردمی سازی امر تبلیغ در دهه فجر راه اندازی می شود تا از این طریق طرح های برتر تقدیر و زمینه توسعه آنها فراهم شود.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف  خبرگزاری شبستان، نشست خبری کارگروه فرهنگی کمیته پدافند غیرعامل سازمان تبلیغات اسلامی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ماه) در سه محور تبیین برنامه های فرهنگی، صیانت نهاد خانواده و وحدت و انسجام اسلامی با حضور اصحاب رسانه های جمعی در محل این سازمان برگزار شد.

 

بنا بر این گزارش، روح الله مهدلو، مسئول کارگروه فرهنگی کمیته پدافند غیرعامل سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با اشاره به تشکیل هیئت اندیشه ورز با حضور نخبگان به همت معاونت فرهنگی و تبلیغ این سازمان، اظهار کرد: برگزاری مسابقه ایده پردازی خلاقانه در هفت موضوع همچون خانواده، نهاد دین، جریان انسانی پیشرو و غیره و نیز بارگزاری محتوای فاخر تبلیغی در سامانه مبشران به عنوان بستر آموزشی برای مبلغان و طلاب با محورهایی همچون وحدت، جنگ روانی و ... از فعالیت های کارگروه فرهنگی کمیته پدافند غیرعامل سازمان تبلیغات اسلامی است.

 

وی ادامه داد: علاوه بر این برگزاری همایش مبلغان و مبلغات با هدف استفاده از این شبکه فراگیر در راستای پدافند غیرعامل در دستور کار است.

 

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم نیروی انسانی کارآمد داشته باشیم، باید توانمندسازی و روزآمدسازی شبکه مبشران را در اولویت قرار دهیم.

 

این گزارش می افزاید: حجت الاسلام والمسلمین عباس عبداللهی، رییس ستاد طراحی و اقدام فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این نشست با موضوع صیانت نهاد خانواده سخن گفت و بیان کرد: کاهش آسیب پذیری در کنار ارتقای پایداری ملی کارویژه پدافند غیرعامل است. در حقیقت این پدافند به غیر از ابزار نظامی محقق می شود.

 

وی بیان کرد: در همه تحولات اجتماعی مهمترین عامل سقوط و صعود جوامع نیروی انسانی است. جنگ نرم رویکرد جدید در مواجهه غرب با جهان به اصطلاح سوم است و آنها از این جنگ به عنوان بستر پیروزی در جنگ سخت استفاده می کنند. هدف جنگ نرم دشمن اذهان، افکار و قلوب مردم است؛ از این رو پدافند غیرعامل مسئله ای استراتژیک محسوب می شود.

 

حجت الاسلام عبداللهی با بیان اینکه خانواده کانون تحولات اجتماعی است، تاکید کرد: از این رو، باید روی این سلول بنیادین برنامه ریزی شود که فلسفه حملات شدید و پرتعداد دشمن به این نهاد اجتماعی به دلیل نقش مهم آن است. اگر خانواده مهمترین سنگر پدافند غیرعامل است باید برنامه ریزی ها را از آن آغاز کرد.

 

وی ادامه داد: برای مثال در بحران کرونا و مقابله با آن اگر خانواده ها به میدان نیایند، امکان مقابله وجود ندارد. علاوه بر مدیریت بحران ها در ارتقای پایداری ملی و کاهش آسیب پذیری اجتماعی نیز خانواده نقشی مهم دارد و اگر به میدان نیاید، ما آسیب می بینیم.

 

حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به سیاست های کلی خانواده که در سال 95 از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، ابراز کرد: در حقیقت در این سیاست ها راهبرد پدافند غیر عامل اعلام شد. سازمان تبلیغات اسلامی نیز راهبردهای کلان خود را بر این اساس تنظیم می کند.

 

وی با بیان اینکه مردمی سازی تبلیغ در دوره مدیریت جدید سازمان تبلیغات اسلامی در اولویت قرار دارد، گفت: می کوشیم مردم دین مدار در کنار روحانیون و مبلغان در عرصه تبلیغ دین وارد شوند، رویکرد ما تغییر مسیر از تصدی گری به میدان حمایت است.

 

وی تاکید کرد: ما موظف ایم پس از چهار دهه از عمر انقلاب و به دلیل حساسیت های جنگ نرم توجه ویژه به تبلیغ دین به عنوان مقوله ای اجتماعی داشته باشیم و با بسیج همگانی کنشگری مردم در حل مسایل را تقویت کنیم.

 

وی با بیان اینکه کارگروه نهاد دین با محوریت سازمان تبلیغات اسلامی در شورای اجتماعی کشور تشکیل شده است، اضافه کرد: از این طریق کنشگری مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی تقویت می شود. متاسفانه با اینکه ما نخبگان بسیاری داریم اما سربازان کف میدان در جنگ تمدنی معدود هستند؛ از این رو ما در سازمان تبلیغات اسلامی تربیت کنشگر فعال اجتماعی حوزه خانواده را در دستور کار داریم و برای این مهم از یک ماه گذشته میز تخصصی خانواده بر مسئله تربیت کنشگران متمرکز شده است.

 

رییس ستاد طراحی و اقدام فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه بیان کرد: ما این فرآیند را با تشکل های دانشجویی آغاز کرده ایم و کار را با توانمندسازی در حوزه های مختلف پیش می بریم.

 

وی با اشاره به راهبردهای سازمان تبلیغات اسلامی به منظور مردمی سازی مسئله تبلیغ ابراز کرد: بر اساس مبانی گفتمان امام و رهبری مردم صاحبان اصلی و ولی نعمتان کشور هستند و تا به میدان مدیریت نیایند، ما توفیق چندانی نخواهیم داشت. اکنون خرده شتاب دهنده هایی در حوزه های خانواده، تربیت و ... را برای حرکت از مبدأ تصدی گری به سوی حمایت گری راه اندازی کرده ایم البته این حمایت صرفا در جنبه مادی نیست بلکه ابعاد معنوی و غیر مادی را هم شامل می شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: رویداد ملی طرح ها و اقدامات فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با اولویت مردمی سازی امر تبلیغ در دهه فجر راه اندازی می شود تا از این طریق طرح های برتر تقدیر و زمینه توسعه آنها فراهم شود.

 

همچنین، حجت الاسلام محمد تقی سینایی، مدیر کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی نیز با اشاره به تلاش دشمنان برای خدشه وارد کردن به مسئله وحدت و انسجام ملی مذهبی در کشور ما گفت: آنها در پهلوی اول نیز این سیاست را در پیش داشتند و می خواستند هویت های غیر مرکزی را از بین ببرند و این حربه همیشگی غرب است.

 

وی در ادامه تاکید کرد: اما در این میان انقلاب اسلامی پدیده متفاوتی است که به تنوع های مذهبی، قومی، زبانی و .... توجه دارد و می کوشد پیام بندگی خدا را جهانی کند. با این نگاه تغیرهای مذهبی، قومی و نژادی در نظام اسلامی ما فرصت محسوب می شوند نه تهدید.

 

وی در پایان یادآور شد: از این رو افق انقلاب اسلامی ایجاد فرصت رشد برای همه است و تغیرها این فرصت را ایجاد می کند. در پدافند غیر عامل ما با مسئله گسل های اجتماعی مواجه ایم و در اداره کل ادیان و مذاهب سازمان می کوشیم این گسل ها را از زوایاهای مختلف تحت پوشش قرار دهیم.

کد خبر 989021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha